Noutati tehnologice la INDAGRA 2014!

Va asteptam la INDAGRA – Targ international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei, in perioada 29 octombrie – 2 noiembrie pentru 5 zile in care va fi realizat un bilant agricol autohton. 

In cadrul INDAGRA 2014, GEA Farm Technologies prezinta CowScout, un program de detectare a caldurilor, fara complicatii sau compromisuri!

Dati click pe poza pentru a mari!

 

 

Detectarea caldurilor la vaci printr-un sistem inovativ de monitorizare electronica poate reduce timpul de lucru la ferma, contribuie la cresterea ratei de sarcini si restrange numarul tratamentelor cu hormoni. Prin intermediul noului sistem CowScout de la GEA Farm Technologies, producatorii de lactate pot supraveghea activitatea cirezii de la distanta si pot primi informatii in timp real legate de reproductia animalelor, prin tehnologia cloud.

Prin conectarea la internet de la calculator, laptop, tableta sau smartphone, CowScout ofera producatorilor de lactate acces la cele mai recente date de reproductie. Senzorii monitorizeaza in mod automat miscarile individuale ale animalelor si trimit activitatea masurata la fiecare 5 pana la 15 minute, prin antene si receptoare la unitatea de procesare de la CowScout. Transmisia are loc prin intermediul unei frecvente ultra-inalte.

 

Dati click pe poza pentru a mari!

 

 

Cand unitatea de procesare este conectata la internet, fermierul poate accesa datele din orice locatie, prin intermediul unui portal web. Functiile de alarma convenabile ofera siguranta faptului ca niciun raport de activitate nu este trecut cu vederea. Astfel, managementului cirezii si optimizarea timpului de lucru la ferma sunt garantate. De asemenea, afisajul grafic in cadrul portalului web este versatil si auto-explicativ.

Fiind un sistem independent, CowScout este adecvat pentru fermierii care doresc sa implementeze in mod rentabil o solutie pentru detectarea automata a caldurilor. Programul CowScout poate fi aplicat indiferent de dimensiunea fermei sau de tipul salii de muls şi nu exista interferenţe cu sistemele de identificare ISO deja existente. CowScout reprezinta o componenta esentiala pentru managementul reproducţiei.

GEA Farm Technologies Romania

Str. Regimentul V Vanatori, Nr. 38, 510158
Alba Iulia, Alba, Romania
Tel.: +40 258 832256, Fax +40 258 812272
E-mail: officeromania@gea.com
Web: www.gea.com | www.gea-farmtechnologies.com

Va asteptam la INDAGRA 204!

Programul de vizitare:

29.10 – 01.11.2014 intre orele 10:00 – 18:00 02.11.2014, intre orele: 10:00 – 16:00

Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati site-ul: www.indagra.ro.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *