Noutati ROMTHERM 2012


Incepand de ieri, 24 aprilie si pana vineri, 27 aprilie,
in Pavilioanele C4 si C5 din cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO, se desfasoara Expozitia Internationala pentru echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului, ROMTHERM 2012.

Acest eveniment, devenit deja traditie pentru ROMEXPO, a ajuns la cea de a XVII-editie si reuneste tematici specifice domeniului aparaturii de control si reglaj termic.

Dintre noutatile prezentate in acest an de catre firmele participante la targ, mentionam:

  • MIRA METALCO prezinta convectoare pe gaz si GPL  40-60% reducere la factura la curent. Convectoarele sunt mobile si pot fi folosite si la butelie, costul acestora fiind de 100 euro/bucata. Convectoarele sunt avizate ISCIR.
  • ISIDEM prezinta tubulaturi pentru transferul aerului. Structura contine ata de fibra de sticla ignifuga cu o mare rezitenta la temeperaturi extreme.
  • DIZAGU expune tubulaturi si conducte prevazute la exterior cu cute speciale ce prezinta o rezistenta cu 30% mai mare dacat tevile clasice, acestea putand fi montate cu 50% mai rapid. De asemenea, compania ofera conducte si tubulatura cu nanotehnologie pentru imbinarea capetelor de metal la conductele din plastic.
  • OXIPLUS prezinta conducte cu strat de aluminiu pentru rezistenta.
  • INSTANBUL GENLESME VE HIDROFOR ofera hidrofoare pentru locuinte. Aceste hidrofoare au o membrana speciala ce poate sustine presiuni intre 10-25 bari.
  • JET RUN ofera instalatii eco pentru proiectele “Casa verde”.
  • SUPRATERM prezinta o teava gradata cu ruleta. Compania ofera clientilor care achitioneaza produse pe perioada targului cadouri surpriza precum si un premiu constand intr-o excursie in Antalya pentru doua persoane.
  • LPV Proiect Consult ofera pe perioada targului oferte la centrale termice pe condens care consuma cu 30% mai putine gaze si prezinta o durata de viata cu 40% mai mare decat centralele obisnuite.

De asemenea, pe toata perioada expozitiei, publicul vizitator  este invitat sa participe la evenimentele conexe pregatite de catre organizatori si partenerii sai: conferinte, seminarii, mese rotunde si workshop-uri special concepute pentru a facilita accesul direct la informare si networking cu reprezentantii companiilor producatoare si importatoare de aparatura de profil.

Programul de vizitare al expozitiei este urmatorul:

24 – 26.04.2012 intre orele 10:00-18:00.

27.04.2012 intre orele 10:00-16:00

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *