Noutati ROMMEDICA 2012 Expozitie internationala dedicata specialistilor din sectorul medical si farmaceutic

 Noutati ROMMEDICA 2012 Expozitie internationala dedicata specialistilor din sectorul medical si farmaceutic

Incepand de ieri 24 aprilie si pana vineri, 27 aprilie 2012,la ROMEXPO- Pavilioanele C1 si C2,  se desfasoara cea de-a XXII-a editie a celui mai important eveniment adresat specialistilor din domeniul medical si farmaceutic, targul ROMMEDICA.

Acest eveniment reprezinta o sursa esentiala de informare pentru reprezentantii sistemului de sanatate atat din mediul public, cat si din cel privat, venind in intampinarea cadrelor specializate cu o bogata oferta de tehnologie si aparatura destinata facilitarii si imbunatatirii actului medical.

Dintre noutatile prezentate de catre companiile participante la aceasta editie mentionam:

 

  • NEWCO prezinta produse anticelulitice pentru barbati ce constau in tricouri si bustiere, avand rol atat estetic, cat si de slabire in timp. Acestea sunt aduse din Italia, de la singurul producator din Europa.

 

  • ADION expune un scaun ginecologic, import Cehia, colposcop incorporat, 3 motoare, transmisie WiFi, 5 pozitii pentru 2 doctori, carucior cu instrumente pre-incalzite pentru asigurarea unui confort sporit.

 

  • EYECON prezinta un portofoliu extins, Delta P: sisteme de gaze medicale, vacuum si gaze anestezice, SHD: sisteme modulare pentru compartimentarea tuturor spatiilor medicale, SIARE: echipamente de anestezie, reanimare, terapie intensiva si urgenta, TRILUX: sisteme medicale de iluminare cu lampi LED pentru consultatii, examinari, interventii chirurgicale.

 

  • INFORM TEHNICA ofera sisteme de rezonanta magnetica cu magnet permanent dedicat examinarii articulatiilor.

 

  • BTL prezinta lasere de mare intensitate pentru medicina sportiva, rupturi musculare, fizioterapie, accelereaza procesul de vindecare cu o saptamana. Exilis – modelare corporala si faciala prin ultrasunete.

De asemenea, pe toata perioada expozitiei, publicul vizitator  este invitat sa participe la evenimentele conexe pregatite de catre organizatori si partenerii sai: conferinte, seminarii, mese rotunde si workshop-uri special concepute pentru a facilita accesul direct la informare si networking cu reprezentantii companiilor producatoare si importatoare de aparatura de profil.

ROMMEDICA este un eveniment organizat de catre ROMEXPO in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania si cu sprijinul Colegiul Medicilor din Romania.

Pentru mai multe informatii va invitam sa accesati site-ul dedicat evenimentului: www.rommedica.ro ,

pagina de Facebook oficiala: http://www.facebook.com/ROMMEDICA ,

si Twitter: http://twitter.com/RomexpoSA .

Programul de vizitare al expozitei este urmatorul:

24 – 26.04.2012 intre orele 10:00-18:00.

27.04.2012 intre orele 10:00-16:00

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *