Noutati pentru ingrijire dentara la Denta 2014!

Intre 20 si 22 noiembrie va asteptam la DENTA – Expozitie internationala de produse si echipamente pentru medicina si tehnica dentara. Pentru trei zile veti fi alaturi de specialistii domeniului, in cadrul unei manifestari expozitionale de referinta. 

Va prezentam o parte dintre expozantii DENTA 2014:

BiOTEC DENTAL

Compania este lider mondial in domeniul implanturilor dentare. BiOTEC Dental este producator si distribuitor de implanturi dentare inca din anul 2005 iar produsele sale au fost utilizate de zeci de mii de persoane din toata lumea.

Tel. +40 747 105 060
+40 757 105 061/062/063
Email:ro@biotecimplant.com
www.biotec-implant.com

 

DONNA DENTAL GROUP ROMANIA

Compania importa si distribuie produse de igiena orala de cea mai buna calitate, consumabile stomatologice si pentru ingrijire corporala, acestea fiind aduse din Statele Unite ale Americii.

Din 2013, Donna Dental Group Romania a deschis mai multe magazine on-line:

Dintre produsele pe care le veti regasi in cadrul Denta 2014, va prezentam:

1.Periuta electrica Brushpoint Vital Health Sonic Oral Care:

Set pentru igiena orala cu ultrasunete: Brushpoint Vital Health Sonic Oral Care.

Produsul consta in: periuta cu cap care vibreaza de 25.000 ori pe minut pentru a curata dintii eficient, doua capete de rezerva,un brat interdentar care se potriveste cu doua varfuri pentru spatii inguste – ideal pentru punti, aparate ortodontice, coroane, un stimulator pentru gingie si 20 de capete de ata dentara, o baterie alcalina AA.

Avantaje: este o solutie completa de igiena orala intr-un singur set, perii sunt din Dupont Tynex, material modern, flexibil care nu raneste gingia, elimina placa dentara, reduce gingivita si previne bolile gingivale, reduce frecventa aparitiei cariilor dentare, scoate particulele dintre dinti, elimina petele dentare, curata de-a lungul si sub linia gingivala, curata zonele greu de atins, intareste gingia.

2. Masti de protectie:

Respira liber si fara transpiratie!

Masti protectie 98%, standard ASTM Level 2, tehnologie RoundEdge ™ pentru design, tesatura uniforma si lipsita de aglomerari de material-CoolSilk®. Disponibile in box de 50 de bucati.

3.Pasta de dinti Crest Glamorous 3D White:

Ideala pentru mentinerea albului dentar rezultat in urma tratamentelor de albire dentara. Produs premium din gama Crest.

Pasta de dinti Glamorous White are la baza ingredientul activ WhiteBond Protection – care albeste dintii prin lustruirea petelor de suprafata si are rol protector impotriva aparitiei noilor pete de suprafata. Rezultatul final, albire puternica pentru un zambet frumos si sanatos. Asigura o senzatie de prospetime de lunga durata.

Va asteptam la DENTA 2014!

Program de vizitare:

20 Noiembrie – 22 Noiembrie 2014, intre orele 10.00-18.00

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: www.denta.ro

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *