Noutati in materie de seminte si ingrasaminte la INDAGRA

Intre 30 octombrie si 3 noiembrie, ROMEXPO organizeaza INDAGRA – Targul international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei. Cea mai complexa manifestare de profil din Romania, destinata promovarii potentialului zootehnic autohton dar si a produselor traditionale bio, INDAGRA, isi asteapta si in acest an vizitatorii pentru cinci zile dedicate agriculturii romanesti.

In cadrul acestui eveniment, va asteptam la standul firmei Holland Farming Agro va fi prezenta in pavilionul C5, stand 76.

Holland Farming Agro are o experienta pe piata din Romania de peste 15 ani si colaboreaza permanent cu institutele de cercetare pentru a oferi cele mai bune solutii partenerilor sai, in calitate de unic reprezentant si distribuitor al mai multor companii de renume mondial, producatoare de inputuri pentru agricultura si horticultura, dintre care amintim: Holland Farming b.v., Rijk Zwaan, Everris (Scotts), Pop Vriend, Pieterpikzonen, Jiffy, Novarbo-Biolan, Terracult, Atlantica, Step Systems.

CROPMAX, fertilizantul foliar ecologic numarul 1 in Romania, folosit de foarte multi producatori, a sarbatorit anul trecut 15 ani de utilizare cu succes si rezultate excelente, atat la cultura mare cat si in productia de legume, avand din ce in ce mai multi fermieri care folosesc acest produs. Compozitia unica a produsului face ca acesta sa fie indispensabil de-a lungul unui sezon de cultura.

Fiind permanent atenti la protejarea mediului si asigurarea de produse cat mai sanatoase, alegerea naturala este CROPMAX, fertilizant ecologic certificat de catre Laboratoare si Institutii Specializate ale Uniunii Europeana.

An de an, am imbogatit oferta de produse tocmai pentru a fi cat mai aproape de cerintele clientilor, iar in prezent acoperim un segment foarte important din piata de seminte din Romania, oferind una dintre cele mai variate si mai complexe game de hibrizi si soiuri de legume.

In cadrul companiei Rijk Zwaan s-au creat hibrizi noi de legume care, pe de-o parte, pot fi cultivati mai usor – implicit costuri mai mici si totodata, ofera consumatorului un produs cu gust si aspect deosebit. Din gama hibrizilor de legume Rijk Zwaan vom prezenta atat hibrizii consacrati dar si ultimele noutati ale firmei Rijk Zwaan, dintre care amintim: la tomate – Mahitos F1, Alamina F1( 73-672), Attyia (73-667) Doufu (73-521), la castraveti:- Lenara F1 si Chaikovskiy F1 iar la varza: Gintama F1, Secoma F1 si Septima F1.

Alaturi de noutatile in materie de seminte ale firmei Rijk Zwaan, vom prezenta si gama de ingrasaminte de la firmele Everris (Scotts) si Atlantica Agricola, dintre care amintim: Agromaster, Agrolution pH Low – produse ale firmei Everris si Nemagold –produs al firmei Atlantica.

Toate produsele oferite de catre Holland Farming clientilor sai sunt conforme cu standardele de calitate solicitate de legislatia in vigoare. Nivelul de calitate este vizibil inca de la modul de ambalare si prezentare al produselor.

Prin serviciile oferite de specialistii nostri, vom gasi impreuna cu dumneavoastra solutii pentru recolte profitabile, consultanta tehnica si financiara.

www.hollandfarming.ro

Va asteptam la INDAGRA!

Programul de vizitare al expozitiei este urmatorul:
30.10.2013 – 02.11.2013 intre orele 10:00 – 18:00.
03.11.2013, intre orele: 10:00 – 16:00.

Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati site-ul: www.indagra.ro.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *