Noutati la ExpoEnergiE 2014!

Intre 15 si 18 octombrie va asteptam la ROMEXPO pentru cea de a 4-a editie ExpoEnergiE – Targ international de energie regenerabila, energie conventionala, echipamente si tehnologii pentru industria de petrol si gaze naturale. Specialisti din domeniu isi dau intalnire pentru patru zile in care informatiile si noile tehnologii isi gasesc cel mai bun mediu de prezentare. 

Expozantii acestei editii se prezinta:

Incepand cu anul 2014, CONTROLTECH SOLUTIONS SRL reprezinta in mod exclusiv compania ROTORK in Romania, avand toate autorizatiile si calificarile necesare furnizarii de suport tehnic, comercial si service pentru intreaga gama de actionari electrice, pneumatice, hidraulice, reductoare, kituri de montaj, piese de schimb, precum si ansamblu complet MOV, robinete actionate, de reglare, fail-safe, ON-OFF, solutii complete pentru actionarea robinetelor industriale.

 

Printre clientii pentru care CONTROLTECH SOLUTIONS a livrat si instalat cu succes echipamente ROTORK se numara OMV Petrom, Rompetrol Rominserv, TRANSGAZ, ROMGAZ, IAIFO, IMD, Romvalves, FEPA, Complexul Energetic Hunedoara si Nuclearelectrica.

 

In cadrul Expo EnergiE 2014, CONTROLTECH SOLUTIONS va expune cele mai noi generatii de actionari electrice inteligente IQ3 cu control non-intruziv prin Bluetooth (http://www.rotork.com/en/product/index/iq33rdgeneration), actionari de control din gama CVA (http://www.rotork.com/en/product/index/cvarange), precum si sistemul de monitorizare si control PAKSCAN P3 Master Station (http://www.rotork.com/en/product/index/pakscan).

 

Specialistii ROTORK vor fi prezenti pe toata durata manifestarii pentru prezentari si demonstratii cu echipamentele expuse la Standul nr. 16 din Pavilionul C1 ROMEXPO.

Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la numerele 0722514836 si 0744520904 sau prin e-mail la adresa solutions@controltech.ro

www.controltech.ro

 

Va asteptam la ExpoEnergiE 2014!

Program de vizitare:
15-17 octombrie 2014, intre orele 10:00-18:00
18 octombrie 2014, intre orele 10.00-16.00

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: www.eee-expo.ro

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *