Noutati la DENTA, 21-24 noiembrie 2013 – ROMEXPO

Cu o traditie de peste 22 ani, DENTA este cea mai importanta expozitie de medicina si tehnica dentara din Romania, cu participare internationala.

Asa cum v-am obisnuit si la editiile precedente, numai la DENTA veti putea gasi:

• 120 dintre cele mai reprezentative firme de medicina si tehnica dentara, care vor expune pe o suprafata de 5000 mp, timp de 4 zile, la Centrul Expozitional Romexpo – Bucuresti.

• companiile participante, atat din Romania, cat si din Finlanda, Germania, Israel, Italia, Pakistan, Polonia si Slovacia vor prezenta cele mai diversificate oferte de produse consumabile si aparatura, dar si discounturi substantiale, valabile numai pe perioada de desfasurare a expozitiei.
• Cele mai diversificate oferte de produse consumabile si aparatura dar si discounturi substantiale, valabile numai pe perioada de desfasurare a DENTA.

• Vizitand DENTA veti putea participa la tombole cu extrageri zilnice, organizate de o parte dintre firmele expozante.

Numai la DENTA veti gasi un bogat program stiintific:
• Congresul de Medicina Dentara “Metode, tehnici si viziuni interdisciplinare in reabilitarea orala “ creditat de CMDR cu 50 EMC-uri organizat de Societatea Dentara Romana – in perioada 20-22 noiembrie 2013.
• Cursuri necreditate organizate de: AMSPPR ,Liga studentilor la Medicina Dentara Bucuresti, firma SITEA in zilele de 21, 22, 23 si 24 noiembrie 2013.

Pe parcursul expozitiei DENTA, ce se va desfasura la Romexpo in perioada 21-24 noiembrie 2013 compania DEZIMED a pregatit o serie de oferte speciale “de nerezistat” pentru cabinetul dumneavoastra precum si o prezentare de noi produse din gama Oro Clean Chemie AG Elvetia.

Cu aceasta ocazie la standul (DEZIMED, nr.06, pav.C4-C5) vor organiza o tombola cu produsele dezinfectante destinate curatarii, dezinfectiei (rapide) si sterilizarii suprafetelor, instrumentarului, materialelor de amprenta si sistemelor de aspiratie, spalarii, dezinfectiei si ingrijirii mainilor si pielii.

Extragerile, vor avea loc la standul DEZIMED, pe intreg parcursul expozitie, la finalul fiecarei zile!!!

Noutati prezentate de DEZIMED la editia din acest an:

Pentru ca intelegem importanta pe care o acordati dezinfectiei in activitatea pe care o desfasurati, prin asigurarea unui mediu cat mai sigur unde prezenta bacteriilor, fungilor si virusurilor sa fie cat mai redusa, va supunem atentiei oferta companiei noastre privind produsele din gama de dezinfectie/curatare/sterilizare a suprafetelor mici si mari, dispozitivelor medicale, inclusiv a celor sensibile, instrumentarului, mainilor si pielii cat si a accesoriilor destinate unei utilizari cat mai eficiente.

Este foarte important ca produsele utilizate de dumneavoastra, sa fie avizate de Ministerul Sanatatii si sa prezinte toate avizele asa cum sunt mentioante pe noul nostru site www.dezimed.ro pe care va invitam sa il accesati pentru a va informa despre noutatile aparute in domeniul dezinfectantelor, sectiunea „intrebari frecvente”.

Alte informatii privind procedura de curatare, dezinfectie, sterilizare puteti afla accesand sectiunea „despre noi” a site-lui.
Noi va propunem urmatoarele produse destinate curatarii/dezinfectiei/sterilizarii:
ISORAPID®Spray, ISORAPID®XXL Wipes, DENTIRO®Wipes, DENTIRO®Zero ( Nou! ) DENTIRO®Foam, ISORAPID®Floor, OROCID® Multisept Plus, OROLIN® Burbath, OROLIN® Perasept, OROLIN®Intra, OROLIN®Lotion, OROSEPT®Solution, OROMED®Gel, OROCREME,® ORO CLEAN® Liquid, ASEPTOPRINT® Spray, ASEPTOPRINT® Liquid JACLOR®.
Pentru informatii suplimentare accesati site-urile www.dezimed.ro www.romdezimed.com
Telefon/fax: 021/411.91.17
Mobil: 0744/384.725; 0722/243.550.
Email: office@dezimed.ro
dezimed@yahoo.com

Cu stima,

Echipa DEZIMED
De la profesionisti la profesionisti! 

 

Noutati prezentate de Medical Implant System Romania la editia din acest an:

Noile bonturi din titan, compatibile cu numeroase sisteme software CAD / CAM. Noile bonturi sunt meticulos fabricate pentru a satisface cerintele specifice sistemului de implantologie MIS si sunt disponibile pentru toate dimensiunile (standard, narrow, wide).

 

 

Plasture unic si inovativ – PERIOPATCH cu hidrogel, bazat pe o formula unica, cu ingrediente naturale, validata prin cercetari clinice. Aplicat direct pe suprafata afectata, PERIOPATCH adera la zona de contact si asigura amelioarea durerii si vindecarea naturala, protejand impotriva iritatiilor cauzate de alimente si bauturi. Bariera fizica creata de PERIOPATCH protejeaza mucoasa orala impotriva traumelor generate de aparate ortodontice, proteze si alte dispozitive intraorale, ameliorand simptomatologia si asigurand confortul pacientului in timpul fazei de vindecare precoce.

 

 

Implantul C1 cu filet dublu. C1 este un implant cu conexiune conica cu sistem antirotatie, index conic cu sase pozitii. Este prevazut cu un mecanism de stabilitate duala – DSM. Mecanismul DSM combina beneficiile inaltei stabilizari primare cu procesul accelerat de osteointegrare, in scopul obtinerii stabilitatii pe termen lung.

 

 

 

 

Noul implant semiconic M4, imbunatatit! Forma implantului este special conceputa pentru realizarea unei compresii osoase usoare si pentru realizarea stabilitatii initiale pe termen lung. Apexul plat permite ajustari finale in timpul procedurilor de plasare a implantului. Rata de insertie a M4 este de 1,6 mm pe rotatie. Acum va oferim noul implant M4 si pentru platforma Narrow (Ø 3,3 )!

www.mis-romania.ro

 

Va asteptam la DENTA!

Program de vizitare:
21.11.2013 – 23.11.2013 intre orele 10:00 – 18:00.
24.11.2013, intre orele: 10:00 – 14:00.

Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati site-ul: www.denta.ro.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *