Noi tehnologii la ROMMEDICA 2014

La sfarsitul lunii martie, ROMEXPO va invita la o noua editie a ROMMEDICA – Targ international de medicina si farmacie. Eveniment important pentru specialistii in domeniu, in cadrul acestuia vor fi prezentate cele mai noi tehnologii si informatii din campul medicinei.

Dintre expozantii acestei editii, va prezentam:

Firma 3Dhistech – unul dintre liderii mondiali activi in dezvoltarea tehnologiei si aparatelor pentru digitalizarea patologiei respectiv prelucrarea imaginilor scanate cuajutorul softurilor adecvate.

 

In cadrul ROMMEDICA va fi prezentat Scannerul Panoramic 250 Flash, cu aplicatiile sale in sprijinul diagnostizarii si cercetarii biocelulare.
Acest aparat, la concursul scannerelor de la Berlin edita 2012 a fost premiat cu 5 premii printre care: cea mai buna viteza de scanare, cea mai buna imagine.

Chison Medical Imaging Co., Ltd. este una dintre cele mai importante companii, la nivel mondial, in domeniul sistemelor medicale cu ultrasunete. Avand o vasta experienta in design-ul transmitatorilor si beneficiind de inginerie bio-medicala moderna, CHISON s-a specializat in crearea si dezvoltarea de sisteme medicale cu ultrasunete, de inalta calitate. Avand o experienta in domeniu de peste 17 ani, compania produce anual peste 8.000 de astfel de sisteme.

Gratie tehnologiei avansate, a design-ului intuititv, a controlului strict si a service-ului post-vanzare garantat o viata intreaga, CHISON este prezenta in peste 120 de tari.

In fiecare an, compania prezinta cele mai noi modele, iar in cadrul ROMMEDICA va aduce sistemele: ECO3, ECO5, Q5,Q9,ST30.

www.chison.com.cn

Va asteptam la ROMMEDICA 2014!

 

26 – 28 martie 2014, intre orele 10.00 – 18.00
29 martie 2014, intre orele 10.00 – 16.00

 Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati:
www.rommedica.ro
https://www.facebook.com/ROMMEDICA

www.romexpo.ro
https://www.facebook.com/ROMEXPO
https://www.facebook.com/RomexpoSA

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *