Noi tehnologii informationale la IMM Forum 2014

In perioada 13 – 15 martie 2014, la ROMEXPO are loc cea de a III-a editie a IMM Forum, un eveniment complex adresat antreprenoriatului romanesc.

Reunind speakeri si companii importante din variate domenii economice, evenimentul isi propune sa devina un instrument util pentru antreprenori in dezvoltarea afacerilor.

Va asteptam la standul companiei Singular Logic pentru a afla informatii despre o noua tehnologie ce faciliteaza fluxul informational in companie.

O noua forta care va proiecteaza compania in viitor

O tehnologie de ultima generatie care urmareste cele mai noi tendinte internationale, combinand mediul de lucru Microsoft .NET 4 (compatibil si cu versiunea .NET 3.5) cu cele mai avansate instrumente de dezvoltare ale SingularLogic.

Asigura companiei si utilizatorilor customizare si posibilitati de personalizare fara precedent, permite acces la aplicatie de oriunde, automatizeaza procesele companiei, este usor de actualizat si poate adauga noi functionalitati si proceduri in functie de nevoile comerciale.

Va ofera o experienta unica de utilizare, intr-un mediu de lucru modern si cu beneficii unice, si in cel mai scurt timp va deveni instrumentul esential pentru cresterea si imbunatatirea productivitatii companiei dumneavoastra.

BENEFICII UNICE

Seria de aplicatii business Galaxy

Integrat, modern si flexibil, pentru companii care au nevoie de functionalitate bogata, automatizare si informatie nelimitata: Tehnologia Galaxy de la SingularLogic!

PREGATIT PENTRU VIITOR?

Str. Muntii Tatra 4-10, Etaj 3, Sector 1 – Bucuresti
Tel. + 40 21 314 11 29/30 Fax. + 40 21 314 11 27
sales@singularlogic.ro www.singularlogic.ro

Va asteptam la IMM FORUM!
Program de vizitare:
13.03.2014 – 14.03.2014 intre orele 10:00 – 18:00.
15.03.2014, intre orele: 10:00 – 16:00.
Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati:
www.imm-expo.ro
https://www.facebook.com/IMM.Forum.Romexpo

www.romexpo.ro
https://www.facebook.com/ROMEXPO
https://www.facebook.com/RomexpoSA

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *