Noi solutii medicale la ROMMEDICA 2014


In perioada 26 – 29 martie la ROMEXPO are loc ROMMEDICA – Targ international de medicina si farmacie. Pe parcursul celor patru zile veti avea ocazia sa va intalniti cu importante companii din domeniu, dar sa si participati la seminariile si workshop-urile ce au loc cu aceasta ocazie.

In cadrul acestei editii va asteptam la standul UniCare, o companie a carei echipa aduce tehnologia in slujba vietii!

UniCare Medical Solutions este o companie cu capital integral privat care are ca obiect de activitate importul, distributia si service-ul pentru aparatura medicala, consumabile medicale si mobilier medical. Asigura de asemenea asistenta tehnica in garantie si post-garantie prin specialistii proprii. Cu o echipa tanara si dinamica a reusit sa ofere pietei medicale romanesti seriozitate, promptitudine, un raport exceptional calitate – pret al produselor, dar si distributia prin reteaua proprie a produselor la nivel national in spitale, clinici, farmacii.

Furnizorii UniCare sunt producatori internationali de prestigiu din: SUA, Germania, Ungaria, Italia, Austria, Turcia, Elvetia, Taiwan, Japonia, Malaezia si China. UniCare Medical Solution este certificata ISO 9001 si EN46001 (iQNet) in conformitate cu prevederile Anexei II a Directivei pentru Dispozitivele Medicale 93/42/EEC.

Toate produsele sunt insotite de Certificate de Calitate si Declaratie de Conformitate, iar dupa caz: Aviz de la Ministerul Sanatatii, Fisa de Securitate, Fisa tehnica si Garantie.

Misiunea UniCare:
“Sa informam medicii si personalul medical despre toate noutatile din domeniul aparaturii medicale si a consumabilelor astfel incat partenerii nostri sa ia cele mai bune decizii”
 

Va asteptam la ROMMEDICA 2014!

26 – 28 martie 2014, intre orele 10.00 – 18.00
29 martie 2014, intre orele 10.00 – 16.00
Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati:
www.rommedica.ro
https://www.facebook.com/ROMMEDICA

www.romexpo.ro
https://www.facebook.com/ROMEXPO
https://www.facebook.com/RomexpoSA

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *