Noi initiative la TARGUL DE TURISM AL ROMANIEI

Pentru toti cei care au ratat ofertele “early-booking” din luna ianuarie, mai exista o sansa: Targul de Turism al Romaniei, desfasurat la Romexpo in perioada 14-17 martie, va prezenta tuturor persoanelor aflate in cautarea vacantei perfecte o gama variata de oferte pentru turism de aventura, croaziere, sejururi exotice, propuneri de „city break”, vacante la tara, circuite culturale, dar si bilete de avion sau asigurari de calatorie.

Editia din aceasta primavara a Targului de Turism se anunta, inca de pe acum, mai grandioasa ca niciodata: in cele 6 pavilioane destinate evenimentului, vor participa peste 250 firme, din peste 25 de tari si peste 50 de zone turistice din Romania. Cu aceasta ocazie vor fi lansate si noi programe: de la „city break in Romania”, la pachete pentru seniori, tabere pentru copii, pana la circuite exclusiviste. In plus, pentru toti vizitatorii, firmele participante vor pregati concursuri cu premii importante, materiale de prezentare, astfel incat, toti participantii sa se simta deja mai aproape de vacanta visata.

 

Programul de vizitare al expozitiei este urmatorul:

14 – 16 MARTIE 2013 intre orele 10.00 – 18.00

17 MARTIE 2013 intre orele 10.00 – 16.00

Locatie: Pavilioanele C1, C2, C3, C4, C5, C6

 

Pentru mai multe resurse va rugam accesati:

http://www.targuldeturism.ro/

Facebook: TTR ROMEXPO – Targul de Turism al Romaniei, primavara 2013

 

In aceeasi perioada cu Targul de Turism al Romaniei la ROMEXPO va avea loc si Festivalul de spiritualitate, medicina alternativa si terapii complementare – TMA si Targul de Produse Traditionale I.

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *