Noi echipamente si masini prezentate la All-Pack 2013

Sfarsitul lunii octombrie va aduce la ROMEXPO un eveniment unic in peisajul expozitional, dedicat pietei ambalajelor. Astfel, intre 30 octombrie si 3 noiembrie va asteptam la cea de a 15-a editie a ALL-PACK – Expozitia internationala pentru ambalaje, materiale, masini si echipamente specifice.

In cadrul evenimentului, compania Eurodac Automation va prezenta Cuptorul pentru Prajire cu Benzi Multi Level SRX 90 CE.

Descriere:

Echipamentul este folosit la prajirea de seminte de floarea soarelui, alune, fistic, nuci, seminte dovleac, migdale etc.

Cuptoarele Sevval din seria SRX functioneaza cu o banda transportoare asezata pe cinci niveluri, concept care contribuie la pastrarea aromelor pentru o perioada indelungata de timp, la prajirea uniforma si in profunzime si la obtinerea unor gusturi diversificare prin ajustarea parametrilor de lucru.

Vitezele benzilor, precum si temperatura din interiorul cuptorului sunt ajustabile individual.

Sistemul de prajire este bazat pe caldura, gazele arse neintrand in contact direct cu produsul, acestea fiind dirijate printr-un sistem de tevi dispuse transversal pe benzi ceea ce asigura o temperatura constanta si uniforma in camerele cuptorului asigurand produsului obtinerea unei arome deosebite.

Modelele SRX dispun de un sistem inovativ de recirculare a caldurii facand din acestea cele mai economice cuptoare de pe piata.

Anul acesta Eurodac Automation impreuna cu partenerii Sevval va vor prezenta deasemenea cele mai noi solutii de procesare si ambalare seminte de floarea soarelui, alune, fistic, nuci, seminte dovleac, migdale.

Mai multe detalii pe www.eurodac.ro

Tot la All-Pack, compania IMARK SISTEM va prezenta echipamente in premiera:

Echipamente de marcare cu laser CO2.

Masina verticala de ambalat la plicuri.

Mai multe detalii pe www.imarke.ro

Va asteptam la ALL PACK!

Program de vizitare:
30.10.2013 – 02.11.2013 intre orele 10:00 – 18:00.
03.11.2013, intre orele: 10:00 – 16:00.

Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati site-ul: www.all-pack.ro.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *