MULMIX, prezenta la INDAGRA 2013

In perioada 30 octombrie – 3 noiembrie va asteptam al INDAGRA – Targul international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei. Manifestare de referinta pentru industria agricola si zootehnica romaneasca, INDAGRA reuneste companii de renume din domeniu, atat din Romania cat si din strainatate.

In acest an, va asteptam la standul Mulmix. Compania a inceput sa opereze in 1962 si imediat a devenit un lider in proiectarea si producerea instalatiilor de stocare, fabrici de nutreturi combinate si sisteme de selectare a semintelor, fapt care a condus la afirmare atat pe teritoriul italian cat si pe plan international.

In perspectiva de a fi mai prezenti in tara si pentru a deveni punctul de referinta pentru piata din Romania in industria Agro Food, Mulmix S.p.A.. a deschis filiala Mulmix Romania SRL, care ofera pietei din Romania servicii complete pentru proiecte in domeniul agribusiness.

Personalul de vanzari si cel tehnic sunt intotdeauna aproape de clienti pentru a-i ajuta sa gaseasca cea mai potrivita solutie pentru instalatia dorita.

Este important sa subliniem ca toate produsele (silozuri, transportoare, elevatoare, redlere ca si toate celelalte componente) sunt produse si distribuite in totalitate de catre Mulmix S.p.A Italia si ca fabrica din Italia concepe toate proiectele astfel incat sa obtina cea mai buna instalatie de stocare considerand necesitatile clientului si spatiul disponibil.

Asadar Mulmix Romania S.R.L. are scopul de a urma etapele comerciale si de a consilia clientii, de a ajuta oferind suport tehnic nu numai in timpul instalarii dar, de asemenea, și mai presus de toate, in serviciul post vanzare.

www.mulmix.ro

Va asteptam la INDAGRA!

Programul de vizitare al expozitiei este urmatorul:
30.10.2013 – 02.11.2013 intre orele 10:00 – 18:00.
03.11.2013, intre orele: 10:00 – 16:00.

Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati site-ul: www.indagra.ro.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *