Mosul va asteapta cu sacul plin de cadouri la ROMEXPO

Pana pe 21 decembrie va asteptam la ROMEXPO cu o mare varietate de idei de cadouri de Sarbatori pentru toate varstele si preferintele. Bucharest Christmas Shopping este destinatia ideala nu numai pentru cumparaturi, dar si pentru momente de distractie si relaxare.

EURO NUMISFIL

Societatea noastra are ca principala activitate comercializarea produselor de numismatica (monede, bancnote, decoratii, medalii, ordine, cataloage si accesorii de numismatica) si fialtelie (timbre, intreguri postale, cataloage si accesorii pentru fialtelie).

Ca si accesorii de numismatica acestea sunt – albume pentru pastrarea monedelor, capsule, cartonase, lupe, solutii de curatare, casete etc.

Accesoriile de fialtelie sunt: clasoare de timbre, planse de timbre, pensete, lupe, aparate pentru filigran si dantelura etc.

MENHARD

Perfecta imbinare ai celor 10 ani de experienta cu dorinta realizarii unor produse unice de o excelenta calitate stau la baza conceptului acestui brand romanesc.

Traditia breslelor sibiene ne-au indemnat sa reinviem reputatia produselor din piele manufacturate aici. Cred ca noi cei de aici de acasa, stim ce avem de facut, cunoastem clientul sibian, roman, ii respectam si suntem alaturi de ei si dorintele lor.Pentru noi, fiecare persoana este importanta,pentru noi,satisfactia fiecaruia este punctul de plecare in relatia pe care o dorim cu toti clientii nostrii si caliatea va fi pe primul loc,cu mult inaintea cantitatii.

Ne dorim ca aici,la noi,sa puteti gasi fiecare un produs care sa fie frumos,modern, de durata si la un pret care sa satisfaca dorintele tuturor,egal ca doriti ceva exclusivist sau classic.

Va dorim o experienta placute prin universul pe care l-am creat cu “iz de piele”.

www.menhard.ro

STARTRIS

Pune la dispozitia vizitatorilor ROMEXPO articole de imbracaminte pentru femei, produse in exclusivitate pentru marile firme din Anglia, Franta, Italia etc., de o inalta tinuta si calitate, la preturi de producator.

La standul STARTRIS (nr. 208) beneficiati de consultanta de specialitate in materie de moda, tendinte, combinatii coloristice si colectii noi pentru 2015.

Va vor fi prezentate o serie de tinute pentru Revelion, casual, pulovere, jachete si pantaloni.

Va asteptam la Bucharest Christmas Shopping!

Program de vizitare:
1 – 18 decembrie, intre orele 12.00 – 20.00
19 – 21 decembrie, intre orele 12.00 – 02.00

Intrarea este libera!

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: www.bucharestchristmasshopping.ro

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *