Mos Craciun face prima oprire la ROMEXPO

Incep Targul de Cadouri de Craciun si Antique Market

 Click pe fotografii pentru a impartasi bucuria Craciunului cu prietenii!

Intre 5 si 8 decembrie la ROMEXPO au loc doua evenimente ce deschid sezonul sarbatorilor. Timp de patru zile, vizitatorii au ocazia sa vada si sa achizitioneze sute de idei de cadouri oferite de expozantii din Romania si din strainatate.

 

Desfasurat in Pavilionul C1 al Centrului Expozitional ROMEXPO, Targul de Cadouri de Craciun isi va intampina vizitatorii cu produse textile, brazi si decoratiuni, jocuri si carti pentru copii, produse cosmetice, remedii naturale, marochinarie, incaltaminte si multe altele.

 

Tot in aceasta perioada, in Pavilionul C2 are loc Targul de Obiecte de Arta si Antichitati – Antique Market. Reunind colectionari din toata tara, in cadrul targului vor putea fi regasite carti si bijuterii vechi, masini de epoca, decoratiuni, tablouri si alte obiecte a caror valoare este inestimabila.

 

“Ne aflam la inceputul unei perioade dragi tuturor, cea a sarbatorilor de iarna. Pentru a veni in intampinarea celor care vor sa ocoleasca aglomeratia marilor centre comerciale si vor sa se pregateasca din timp, cele doua evenimente pe care le organizam in aceasta perioada vor oferi nenumarate produse ce pot constitui cadoul perfect” declara Mariana Suciu, Director General ROMEXPO S.A.

 

Asadar, daca sunteti in cautarea unui cadou pentru parinti, copii, prieteni, colegi sau sefi, fie ca doriti sa achizitionati unul practic, mai vesel sau mai stilat, in cadrul Targului de Cadouri de Craciun si Antique Market cu siguranta ideile voastre vor prinde contur.

 

Programul de vizitare al evenimentelor este:

 

05 – 07decembrie – 10:00 – 19:00
08 decembrie: 10:00 – 18:00

Intrarea este libera!

 

Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati:

www.expo-cadou.ro

https://www.facebook.com/Targul.Cadourilor.Romexpo

www.romexpo.ro

https://www.facebook.com/ROMEXPO

https://www.facebook.com/RomexpoSA

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *