Moda celor mari si celor mici in aceasta toamna la Modexpo

In perioada 25 – 28 septembrie va asteptam la Modexpo – Expozitie internationala de tesaturi textile, imbracaminte, pielarie, blanarie, incaltaminte si marochinarie, accesorii, pentru patru zile dedicate noutatilor vestimentare.

B&M Worldwide, distribuitor exclusiv al brandului Pampili in Europa de Est va intampina la Modexpo. Pampili este prezent in 43 de tari iar printre produsele comercializate se regasesc: pantofi in modele indentice pentru fetite si pentru mame, lucrati din piele, foarte moi si flexibili.

 

Fiind distribuitor si al brandului Bibi – incaltaminte pentru copii ce beneficiaza de un brant inovativ – fisioflex – care minimieaza efectele impactului cu solul, astfel incat copii nici nu simt incaltamintea in picioare.

 

Tot in oferta companiei B&M Worldwide veti regasi incaltaminte recunoscuta pentru calitatea sa in Polonia si Europa de Est – sub marca TRIO.

www.bmwide.pl

 

BRACCIALINI – 60 de ani alaturi de femeile din intraga lume

Intr-o geanta Braccialini sunt 60 de ani de istorie, creativitate, inovatie si pasiune. Cu determinare si curaj, Carla Braccialini, spiritul creativ si totodata fondatorul brandului Braccialini, a urmat aceasta cale incepand cu anul 1954. Brandul Braccialini are un stil eclectic, propunand genti elegante, feminine si de bun gust.

 

Astazi, Braccialini este una dintre firmele cele mai dinamice din sectorul pielariei. Este simbolul unei aventuri antreprenoriale all-italian, recunoscut pentru fantezia sa. Originalitatea si viziunile strategice la nivel international au dus la expansiunea rapida in toata Europa, Rusia, Orientul Mijlociu, China, Coreea de Sud si Japonia. Brandul Braccialini este un veritabil “Made in Italy”. Cu fiecare geanta conceputa, proiectata si fabricata, Braccialini experimenteaza noi materiale, linii si forme propunand in fiecare sezon peste 25 de colectii diferite.

 

Tinta este femeia eleganta si culta, intre 24 si 60 ani, sensibila la originalitate si modernism, o femeie cu predilectie pentru calitate si exlusivitate, pentru detalii elaborate. Compania AMC Trading Total SRL s-a transformat din producator al brandului Braccialini intr-un client fidel, fiind importator si distribuitor unic al brandului Braccialini pe piata romaneasca.
Colectia Braccialini toamna – iarna 2014/2015 marcheaza 60 de ani de la aparitia primului laborator artizanal Braccialini la Florenta. Nu intamplator, casa de moda florentina a ales Tigrul siberian ca icon pentru noua sa colectie compusa din genti elegante, de o feminitate curajoasa si atitudine decisa. Sofisticatele dungi animal print si petele de culoare frapeaza ca un raget de tigru intr-un peisaj urban.

Este o colectie rafinata, in care sunt folosite combinatii cromatice cu efecte seducatoare precum: violet si verde, turcoaz, rosu-violet, toate acestea fiind completate cu nuante de cognac, maro inchis, negru si ivoire. Din noua colectie nu lipsesc tonurile metalice si procedeul de colorare a pielii cu ajutorul aerografului pentru obtinerea efectelor electrice. Emblematicul trandafir Braccialini revine ca element distinctiv si inconfundabil. Aceasta colectie Braccialini se concentreaza pe stilul minimalist de lux fara sa dezamageasca iubitoarele creatiilor clasice ale brandului.

 

Tot in cadrul Modexpo, II Navlau Aurel Timisoara va expune incaltaminte numai din piele naturala de calitate, cu preturi cuprinse intre 85 si 125 lei pentru incaltamintea de copii si intre 125 si 220 lei pentru pantofi, cizme si ghete femei si barbati.

Va asteptam la Modexpo 2014!

Program de vizitare:
25.09.2014 – 27.09.2014: intre orele 10:00 – 18:00
28.09.2014, intre orele: 10:00 – 16:00.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: www.modexpo.ro.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *