Mobilierul vechi si obiectele decorative preferatele bucurestenilor la Antique Market – editia de toamna

Intre 17 si 21 septembrie in cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO a avut loc editia de toamna a Targului de Obiecte de Arta si Antichitati – Antique Market.
 
Desfasurat in pavilioanele E 1 si E 2, evenimentul a reunit colectionari si pasionati de antichitati pentru inca o editie in care istoria si-a spus povestile vizitatorilor ce au trecut pragul evenimentului. Piese de mobilier, tablouri, ceasuri, carti, masini, decoratiuni si multe altele au fost de gasit timp de patru zile la ROMEXPO.
Indiferent ca au fost colectionari pasionati, fie in cautare de cadouri, bucurestenii au venit in numar mare la ROMEXPO pentru a vedea ce mai au de oferit expozantii. Avand preturi pentru toate buzunarele, printre cele mai vandute obiecte la Targul de Obiecte de Arta si Antichitati s-au numarat piesele de mobilier si obiectele decorative. Dintre acestea, cele mai scumpe piese de mobilier achizitionate de catre vizitatori au valorat chiar si 3.000 de euro.
In acceasi perioada cu Antique Market, la ROMEXPO a mai avut loc BIFE-SIM – Targul International de Mobila, Echipamente si Accesorii si Targul de Produse Traditionale, evenimente ce au adunat peste 25.000 de vizitatori.
Pentru iubitorii de obiecte vechi, in cautare de cadouri pentru cei dragi, Targul de Obiecte de Arta si Antichitati isi va astepta publicul si la editia de iarna, in perioada 5 – 8 decembrie 2013.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *