Mobilier valoros la ROMHOTEL 2013

In aceasta toamna, Centrul Expozitional ROMEXPO va deveni locul unde se vor reuni cele mai reprezentative companii din industria ospitalitatii. Desfasurat intre 14 si 17 noiembrie, ROMHOTEL – Expozitia internationala de echipamente, dotari si mobilier pentru hoteluri si restaurante, evenimentul isi asteapta deopotriva expozantii si vizitatorii pentru patru zile ce vor fi un adevarat barometru al domeniului.

Dintre expozantii acestei editii amintim:

1. Compania SECAN

La Romhotel 2013, SECAN prezinta modele actuale de mobilier din import si productie proprie, pentru restaurante, terase, cafenele, cluburi si alte spatii sociale.

Dintre acestea in mod deosebit de evidentiat sunt modelele de scaune si mese din materiale plastice extrudate – noutati de ultima ora pe piata Europeana dar si modele de tapiterii in culori pastelate, in nota actuala a amenajarii spatiilor publice.

Oferta foarte competitiva este insotita de termene de realizare foarte scurte, modelele fiind in mare majoritate pe stoc sau in productie curenta.

SECAN executa proiecte complete de amenajare a spatiilor sau executa parti din proiectele beneficiarilor, care privesc mobilierul si accesoriile din lemn sau mobilierul tapitat – scaune, fotolii, canapele.

www.secan.ro 

2. KUMA ROMANIA

Compania este o investitie daneza, unde se produc lavoare bai si blaturi bucatarii din materiale compozite. KUMA exporta 80% din productia de lavoare pe piata din Scandinavia, precum si in Franta, Ungaria si Olanda, restul fiind destinat pietei din Romania, in special proiectelor care vizeaza hoteluri, cladiri de birouri, mall-uri, spitale, stadioane.

KUMA ofera lavoare personalizate pe spatiul clientului, acesta putand alege din peste 80 de modele de boluri, 10 grupe de materiale si peste 80 de nuante.

www.kumaromania.ro

 

Va asteptam la ROMHOTEL!

Program de vizitare:
14.11.2013 – 16.11.2013 intre orele 10:00 – 18:00.

Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati:

www.romhotel.ro

https://www.facebook.com/pages/Romhotel

www.romexpo.ro

https://www.facebook.com/ROMEXPO

https://www.facebook.com/RomexpoSA

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *