Mii de doamne si domnisoare la COSMETICS BEAUTY HAIR & MODEXPO 2013

 

In perioada 26 – 29 septembrie 2013, ROMEXPO a organizat doua manifestari expozitionale destinate in mod special doamnelor si domnisoarelor: COSMETICS BEAUTY HAIR – Expozitia internationala de produse si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura si MODEXPO – Expozitia internationala de tesaturi textile, imbracaminte, pielarie, blanarie, incaltaminte si marochinarie, accesorii.

 

Nenumaratele produse si ofertele prezentate au atras doamnele si domnisoarele, venite in numar impresionant pentru a-si imbogati colectiile de haine sau pentru a achizitiona produse destinate ingrijirii si cadouri pentru cei dragi.

 

Reunind 200 de companii din Romania si din strainatate, pe o suprafata de aproximativ 10.000 de metri patrati, evenimentele au prezentat produse provenind din Bulgaria, China, Etiopia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Italia, Kenya, Moldova, Pakistan, Polonia, Spania, Turcia si Ungaria.

 

Beneficiind de un numar mare de expozanti si tematici variate, COSMETICS BEAUTY HAIR si MODEXPO au fost completate de seminarii si demonstratii la scena, din cadrul carora vizitatorii au putut afla cele mai noi tendinte in domeniu, cum pot obtine machiajul reusit dar si trucuri pentru a ascunde micile defecte.

 

Rujuri, creme, parfumuri, farduri, obiecte de imbracaminte, incaltaminte au fost doar o parte dintre produsele prezentate, iar momentele oferite de maestrii hair-styling-ului si ai machiajului au constituit adevarate spectacole oferite pe scenele amenajate in cadrul targurilor.

 

“Timp de patru zile am transformat ROMEXPO intr-un loc destinat frumosului, pentru toate varstele. Ne-am bucurat ca vizitatorii au gasit aici tot ceea ce au avut nevoie in materie de ingrijire corporala si imbracaminte, iar preturile au fost pentru toate buzunarele”, a declarat Mariana Suciu, Director General, ROMEXPO S.A.

 

In aceeasi perioada cu MODEXPO si COSMETICS BEAUTY HAIR, la ROMEXPO au mai avut loc targurile EXPOMIL, TARGUL GHIDUL MIRESEI si WELLNESS SHOW, evenimente ce au atras in total 28.000 de vizitatori.

 

Va asteptam la editiile din 2014 ale COSMETICS BEAUTY HAIR si MODEXPO!

 

Pentru mai multe detalii despre evenimente, accesati: www.expocosmetics.ro siwww.modexpo.ro

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *