METRO EXPO, locul de intalnire al profesionistilor

METRO Cash & Carry Romania va asteapta in perioada 7-11 martie 2012 la cea de-a treia editie a METRO EXPO, locul de intalnire a profesionistilor din industria FMCG, la nivel national.

Gazduit in Pavilionul Central al ROMEXPO din Bucuresti, evenimentul METRO EXPO va reuni in cei 15.000 de metri patrati standurile a peste 200 de parteneri METRO.

Initiat in 2006, METRO EXPO este locul de intalnire al profesionistilor, locul unde vei gasi solutii de specialitate si perfect adaptate domeniilor de afaceri HoReCa, comert cu amanuntul, servicii, birouri sau institutii.

O data ce ai trecut pragul targului vei intra intr-o lume in care orice problema a afacerii tale isi poate gasi rezolvarea, fie ca este vorba de solutii pentru o promovare mai buna a afacerii tale, pentru imbunatatirea relatiei cu clientii tai sau de cresterea profitabilitatii afacerii.

Pentru editia din acest an specialistii nostri ti-au pregatit o serie de prezentari care te vor ajuta sa identifici ultimile tendinte ale mediului de afaceri, dar si prezentari ale unor solutii si servicii care pot aduce un plus valoare oricarei afaceri din sectorul independent.

Te asteptam la METRO EXPO, evenimentul care te poate ajuta sa cresti valoarea afacerii tale.

METRO EXPO 2012