Masini pentru bioremedierea solurilor poluate la ROMENVIROTEC 2014

In perioada 26 – 29 martie, ROMEXPO va invita la cel mai important eveniment din Romania dedicat protejarii mediului inconjurator. Timp de patru zile, veti avea ocazia sa intalniti companii si factori de decizie care vor face din Expozitia internationala pentru tehnologii si echipamente de protectie a mediului, o manifestare expozitionala reper pentru domeniu.

In acest an va asteptam la standul companiei C Geangu Consulting SRL, care va ofera solutii pentru una din problemele de mediu, inca insuficient rezolvata – remedierea solurilor poluate.

Functie de natura si intensitatea poluarii, se aplica diverse solutii tehnologice de remediere. Una din solutii, aplicabila in cazul poluantilor biodegradabili (produse petroliere, pesticide etc.) este bioremedierea, pentru care societatea C Geangu Consulting SRL ofera echipamentele de bioremediere prin aerare si omogenizare periodica, echipamentele germane marca Backhus.

Drept rezultat al unei tranzactii recente, Euroconstruct Trading ’98 urmeaza sa bioremedieze cantitati importante de soluri poluate cu produse petroliere. Pentru realizarea acestei achivitati, a achizitionat o masina de aerare Bachus 17.50.

Echipamentul va fi expus la ROMENVIROTEC de catre Euroconstruct Trading ’98, iar la standul C Geangu Consulting SRL va fi prezent un specialist al producatorului. Acelasi utilaj se poate folosi si pentru compostarea deseurilor biodegradabile municipale sau a deseurilor verzi, in care caz produsul finit este un ingrasamant organic deosebit de valoros, ce se poate folosi cu mare succes pentru fertilizarea terenurilor agricole, pentru regenerarea solurilor saracite sau pentru evitarea desertificarii.

La standul C Geangu Consulting SRL va exista de asemenea un separator metal-plastic, ce se foloseste in special in cazul reciclarii deseurilor de cabluri sau a deseurilor electrice si electronice. Rezultatul consta in recuperarea metalelor, asa cum se poate vedea din aceasta imagine.

Separatorul este functional si pot fi efectuate teste in stand cu mostrele oricarei persoane interesate. O consultare telefonica prealabila poate fi extrem de utila in ce priveste pregatirea mostrei de testat.

www.geangu.deseuri-online.ro

Va asteptam la ROMENVIROTEC 2014!

Program de vizitare:
26 – 28 martie 2014, intre orele 10.00 – 18.00
29 martie 2014, intre orele 10.00 – 16.00

Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati site-ul:
www.romenvirotec.ro
https://www.facebook.com/Romenvirotec.Romexpo

www.romexpo.ro
https://www.facebook.com/ROMEXPO
https://www.facebook.com/RomexpoSA

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *