MAP – va prezinta noutatile anului la INDAGRA 2014

Cel mai important eveniment al anului pentru domeniul agricol isi asteapta vizitatorii intre 29 octombrie si 2 noiembrie la ROMEXPO. Tehnologii si informatii de ultima ora, cifre, bilanturi sau produse in premiera, toate acestea si multe altele pot fi regasite la INDAGRA.

• TRACTORUL DEUTZ-FAHR SERIA 9 – lansat official, la Hanovra, la AGRITECHNICA 2013

O data cu lansarea Seriei 9, DEUTZ-FAHR face pasi marunti, dar siguri, catre standarde de putere mare, extinzand, astfel, gama de tractoare ce precede premiata Serie 7. Aceasta noua Serie curpinde 4 modele, cu putere cuprinsa intre 270 CP si 340 CP si binecunoscuta transmisie continua si variabila TTV

Punand accent pe confort, eficienta consumului de combustibil si costuri reduse de operare, aceste tractoare beneficiaza, de asemenea, de un stil deosebit, ce a fost dezvoltat si rafinat, in parteneriat cu Giugiaro Design.

Noile modele ofera performante de neegalat atunci cand se lucreaza cu pluguri mari, cu putere mare de absorbtie sau subsoilers de adancime, asa cum se intampla in cazul utilizarii cultivatorului de mare latime.

Puterea este furnizata de motorul Twin Turbo cu sase cilindri Deutz TCD de 7.8 litri, motor creat in conformitate cu ultimele reglementari in domeniul emisiilor Tier 4 si utilizeaza patru supape pe cilindru. Aceste motoare sunt propulsate turbo, cu intercooler si folosesc un control electronic integrat pentru sistemul de injectie DCR (DEUTZ Common Rail) si convertor catalitic SCR si DPF pentru tratarea emisiilor de gaze.

 

Dati click pe poza pentru a mari!

 

 

• COMBINA DEUTZ-FAHR SERIA 9000 – calitate, performante, design si echipamente standard de top pentru clasa din care face parte

Seria C9000 continua traditia DEUTZ-FAHR privind puterea si fiabilitatea, introducand in acelasi timp o cabina noua si confortabila, precum si o stilizare exterioara Giugiaro care reinterpreteaza aspectul binecunoscut al familiei acestui brand. Seria C9000 este rezultatul a 100 de ani de experienta si evolutie permanenta.
Sunt disponibile patru modele: C9205 TS si C9206 TS cu 5 si 6 scuturatoare de paie, precum si modelele pentru terenurile in panta C9205 TSB si C9206 TSB, dotate cu sistem de echilibrare pentru compensarea pantelor (20% lateral si 6% longitudinal), echipat cu axe spate noi, reglabile, precum si in versiunea cu tractiune integrala cu sistemul verificat si exclusiv anti-alunecare, care garanteaza o productivitate maxima pe toate terenurile.
Toate modelele sunt echipate cu hedere performante, care sunt disponibile acum in versiunea pana la 9 metri. In ceea ce priveste capacitatea de separare, performantele sunt optimizate prin intermediul sistemului Maxi-Crop, prin canalul cu Alimentare Suplimentara si prin scuturatoarele de paie lungi. Curatarea cerealelor si productivitatea sunt garantate de alte dispozitive DEUTZ-FAHR unice, verificate, inclusiv cuva de pregatire a cerealelor demontabila in 2 pasi, turbo-ventilatorul, sitele late si sistemul de recuperare prin Recirculare Dubla a Cerealelor (DGR) de pe fiecare parte a masinii. Perfect integrata in noul design este cabina cu vizibilitate ridicata, abundand in echipamente standard, cu comenzi proiectate pentru o ergonomie maxima. In cele din urma, si procedura pentru intretinerea curenta este rapida si eficienta multumita accesului usor la unitatile de actionare si la punctele critice ale masinii.

 

Dati click pe poza pentru a mari!

 

 

•  SERIA 9000, generatia urmatoare de combine – pe scurt:

Alimentare continua
Intretinere practica, simpla si accesibila
Valoare constanta in timp
Productivitate suplimentara, cu cel mai scazut consum de carburant din clasa sa
Recoltare eficienta si de calitate pe orice teren
Separare si curatare imbunatatite
Performante maxime in orice conditii de lucru
Lucrari finalizate cu pregatirea perfecta a terenului
Design si ergonomie pentru lucru in conditii de confort maxim
Autocontrol
Accesorii pentru orice cultura (porumb si orez, floarea soarelui, rapita)
Sistem de taiere cu cutite “SCHUMACHER EASY CUT II”
Rabator proportional
Kituri special
Elevator central nou
Sistem unic de taiere in panta
Sistem “MAXI CROP”
Contrabatator cu segmente multiple
Turbo-separator
Scurtator de paie si planul ascilant
Suprafata mare de cernere si sistem independent dublu de recuperare
Tocator nou de paie si distribuitorul pentru pleava
Functii mecanice si hidraulice separate
Sistem hydraulic cu sesizare a sarcinii
Cabina COMMANDER
COMMANDER Control
Kituri cu camera
AGROSKY

 

Dati click pe poza pentru a mari!

 

 

Pe langa cele doua echipamente prezentate mai sus, finalul de an reprezinta pentru MAP demararea unui plan indraznet de consolidare a imaginii si pozitiei pe piata de masini si utilaje agricole din Romania, prin inaugurarea a doua puncte de lucru in Satu Mare si Braila.
Pentru anul 2015, acest plan de dezvoltare va presupune largirea ariei de acoperire regionala, odata cu deschiderea a inca 5 filiale MAP in zone importante din tara: in Moldova – filiala Roman, in Dobrogea – filiala Constanta, in Muntenia – filiala Buzau, in Oltenia – filiala Craiova, in Banat – filiala Arad.

Un alt proiect indraznet pentru anul care urmeaza presupune repozitionarea pe piata a marcii de tractoare LAMBORGHINI. Astfel, se are in vedere crearea unei retele puternice de dealeri doar pentru aceasta marca, care sa vina in intampinarea clientilor interesati de personalitatea unica si originala, care a castigat in timp aprecierea si fidelizarea celor dornici sa iasa in evidenta, marcii LAMBORGHINI.

 

www.map-agricultura.ro

 

 

 

Va asteptam la INDAGRA 204!

Programul de vizitare:

29.10 – 01.11.2014 intre orele 10:00 – 18:00 02.11.2014, intre orele: 10:00 – 16:00

Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati site-ul: www.indagra.ro.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *