Let’s talk about beauty! – Cosmetics Beauty Hair 2012

Cea mai importanta intalnire a publicului cu profesionistii din domeniul cosmeticii, ingrijirii corporale si coafurii va avea loc la ROMEXPO, in perioada 20 – 23 Septembrie in cadrul targului Cosmetics Beauty Hair 2012.

Evenimentul din aceasta toamna sa anunta inca de pe acum unul bogat atat in ceea ce priveste oferta de cosmetice si echipamente prezentate de catre companiile participante, cat si programul activitatilor conexe: demonstratii de machiaj profesional, nail design, coafura, tratamente faciale si intretinere corporala, sustinute de catre stilisti renumiti din tara si din strainatate.

Printre noutatile Cosmetics Beauty Hair 2012 se vor numara tehnologii inovatoare de estetica si ingrediente de ultima ora ce contribuie la realizarea unor rezultate spectaculoase in remodelarea corporala prin stimulare celulara, epilare definitiva si reintinerire. In acelasi timp, vizitatorii vor regasi in cadrul targului produse organice, aparate profesionale de noua generatie care asigura rezultate extraordinare pentru lifting facial, tratamente anticelulitice sau tratamente de lux.

Astfel, cei peste 16.000 de vizitatori, estimati a trece pragul acestei editii, vor putea profita de reducerile substantiale oferite de catre firmele prezente la Cosmetics Beauty Hair 2012, printre care putem mentiona: Top Line Europa, Sonyamod, Beauty One, Rowe, WNR Nail Art, Salon Pro, Axelle, Wigmond, Delight Hour Salon & SPA, Tertia Cosmetic, dar si de posibilitatea de a-si dezvolta cariera prin asimilarea de noi tehnici dezvaluite in premiera de catre expertii participanti.

Totodata, Cosmetics Beauty Hair 2012 va gazdui concursuri dedicate atat specialistilor in domeniu, cat si publicului larg:

  •  “Gala Estetica Awards 2012” – Concurs de coafura, multibrand, in cadrul caruia vor fi premiate cele mai bune lucrari si fotografii de hairstyling.
  • Simpozioanele sustinute de OPIC – Organizatia Patronala a Industriei Cosmeticelor care vor aborda teme de actualitate din domeniu.
  • Workshop-uri si demonstratii de make-up gratuite sustinute de partenerul evenimentului, Diva Hair.
  • Seminarul Tendinte in fashion 2012 – 2013 sustinut de Oana Zidaru, stilist, blogger si Redactor Sef Diva.
  • Seminarul Tendinte in make-up 2012 – 2013, sustinut de Suzana Visan, make-up artist PRO Tv.
  • Special guest Alin Galatescu – critic de moda, va sustine o conferinta de presa despre tendintele in fashion 2012 – 2013, cu demonstratii aplicate pe colectiile designerilor romani.
  •  Designeri invitati sa isi expuna colectiile la Cosmetics Beauty Hair 2012: Iris Serban, Simoma Semens, Natalia Vasiliev. 

In aceeasi perioada cu targul Cosmetics Beauty Hair va avea loc si ROMANIAN TATTOO SHOW, eveniment la care vor participa saloane de specialitate, artisti de tatuale & body piercing, desenatori artistici si airbrush.

Daniela SISIN – Coordonator Proiect

 

Mobil: +40 758.837.735; Fax: +40 21 207.70.70

E-mail: expocosmetics@www.test.romexpo.ro/ daniela.sisin@www.test.romexpo.ro

Web: www.expocosmetics.ro

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *