Lasă-te cuprins de spiritul sărbătorilor de iarnă la Târgul Cadourilor de Crăciun 29 noiembrie – 2 decembrie 2012, ROMEXPO

 

Ca în fiecare an, la sfârşitul lunii noiembrie, Romexpo vă aşteaptă la Târgul Cadourilor de Crăciun. Evenimentul, deschis vizitatorilor în perioada 29 noiembrie – 02 decembrie,  reprezintă o bună ocazie de a pătrunde în spiritul sărbătorilor de iarnă, dar şi de a evita aglomeraţia specifică centrelor comerciale din luna decembrie.

Astfel, pentru cei care nu au uitat de caracterul simbolic al darurilor de Crăciun, îi aşteptăm într-o atmosferă de sărbătoare, la o sesiune placută de cumpărături. Produsele prezentate la târg vor fi variate şi adresate tuturor gusturilor şi categoriilor de vârstă: decoraţiuni pentru casă, produse bio, dulciuri, ceaiuri şi accesorii pentru ceai, căni, jucării pentru copii, dar şi idei de cadouri: bijuterii, cosmetice, parfumuri sau articole şi accesorii vestimentare: căciuli, mănuşi şi botoşei, genţi şi încălţăminte din piele. De la târg nu vor lipsi nici carţile speciale pentru cei mici, cu poveşti frumoase de sărbători.

În acelaşi timp, Târgul de Produse Tradiţionale va încânta vizitatoriicu arome de scorţişoară, vin fiert, turtă dulce, dar şi cu produse bio oferite direct de către producători autohtoni.

Pentru că nu putem vorbi de Crăciun fără să includem şi gesturi de generozitate, în ultima zi de desfăşurare a târgului, The International Women’s Association of Bucharest va organiza o nouă ediţie a IWA Christmas Bazaar, eveniment dedicat strângerii de fonduri în scopuri caritabile. Printre proiectele pe care asociaţia le-a derulat până acum, se numără acţiuni pentru case de copii din Bucureşti şi din ţară, pentru azile de bătrâni şi pentru centre destinate persoanelor cu dizabilităţi.

www.expo-cadou.ro                    

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *