Lansarea conceptului Green Parenting in Romania, la EDU EXPO, Romexpo

Vineri, 11 mai,  sambata, 12 mai si duminica, 13 mai, Centrul Artes si Active Center, sunt prezente cu un stand Green Parenting  in cadrul  Targului EDU ce se desfasoara la Romexpo, in pavilionul C2. Centrul Artes si Active Center anunta lansarea conceptului Green Parenting in Romania.

Green Parenting este  un concept inovativ care presupune o altfel de educatie, un altfel de mod de viata la care parintii pot reflecta pentru copiii lor, pentru ei si pentru sanatatea locului in care traiesc. Green Parenting a pornit de la nevoia unei educatii altfel, in mijlocul naturii, fara computer si fara televizor, prin joc si creativitate, prin workshop-uri atent selectate si documentate de catre specialistii nostri care tin cont de personalitatea si inclinatiile naturale ale participantilor.

Green Parenting se adreseaza gravidelor, familiilor viitori parinti, familiilor cu copii cu varste intre 0 si 18 ani si cuprinde o varietate larga de servicii si programe educationale, tabere de vara, cursuri, ateliere si grupuri de dezvoltare personala, evaluare si consiliere vocationala. Active Center este un centru educational pentru gravide, cupluri viitori parinti  si familii cu bebelusi. Serviciile oferite de Active Center sunt pregatire pentru nastere, gym, masaj, aqua gym.

Centrul Artes, centrul de dezvoltare a personalitatii, este un centru pentru toate varstele in care oferim cursuri orientate pentru definirea si armonizarea abilitatilor si incurajarea dezvoltarii acestora: cursuri de sah, balet, pian, astronomie, pictura, actorie, creativitate manuala, parenting, creatie papusi, bijuterii, street dance in Corbeanca. Pentru toti cei interesati va asteptam cu drag sa descoperiti gradina Green Parenting, sambata intre 10:00 si 18:00 si duminica intre 10:00 si 16:00

Pentru mai multe informatii va invitam sa accesati site-ul dedicat evenimentului: www.edu-expo.ro

Pagina Facebook: http://www.facebook.com/pages/EDU-EXPO/204529832923494

Twitter: https://twitter.com/RomexpoSA

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *