La ROMEXPO se deschid targurile CONSTRUCT EXPO, AMBIENT EXPO, ROMTHERM, EXPO FLOWERS & GARDEN si ANTIQUE MARKET

Vreti sa aflati noutatile din domeniile constructiilor si al amenajarilor interioare si exterioare?

 

La ROMEXPO se deschid targurile CONSTRUCT EXPO, AMBIENT EXPO, ROMTHERM,

EXPO FLOWERS & GARDEN si ANTIQUE MARKET

Intre 10 si 13 aprilie la ROMEXPO au loc 5 evenimente dedicate constructiilor, sistemelor de ambientare, instalatiilor de incalzire, peisagisticii si antichitatilor:

 

–         CONSTRUCT EXPO – Targ international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii

–         AMBIENT EXPO – Targ international de produse si sisteme pentru amenajari interioare si exterioare, decoratiuni, mobilier si piscine

–         ROMTHERM – Expozitie internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului

–         EXPO FLOWERS & GARDEN – Expozitia internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit

–         ANTIQUE MARKET – Targ de obiecte de arta si antichitati

“Suntem bucurosi sa intampinam vizitatorii cu manifestari expozitionale de traditie, ce respecta valorile impuse ale calitatii si inovatiei. Desi ne aflam intr-un climat economic dificil, prin intermediul acestor evenimente ne dorim sa demonstram ca domenii inca sensibile precum constructiile sau amenajarile interioare au regasit drumul dezvoltarii” declara Mariana Suciu, Director General, ROMEXPO S.A.

 

Produse inedite

 

Cele cinci evenimente care vor debuta pe 10 aprilie la ROMEXPO vin cu solutii inedite in ceea ce priveste amenajarile si sistemele de incalzire.

Daca pana acum usilor de garaj nu le era acordata o importanta anume, aflati ca acestea pot fipersonalizate dupa dorinta proprietarului. De la culori dintre cele mai vii si pana la forme de flori si animale, usile de garaj si portile prezente la standul MCA Group din cadrul AMBIENT EXPO pot scoate din anonimat orice casa.

 

 

Tot in cadrul AMBIENT EXPO va fi prezentata in premiera noua generatie de ferestre de mansarda Velux – o fereastra care permite mai multa lumina naturala si un aport solar mai mare in perioadele cu temperaturi scazute. In plus, aceasta noua generatie de ferestre include si tableta de

control care este dotata cu un ecran tactil intuitiv, iar navigarea simpla precum si programele personalizate fac ca actionarea ferestrelor si a rulourilor decorative si parasolare sa fie rapida si facila.

 

 

La ROMTHERM sistemele de incalzire depasesc sfera clasicului, fiind folosite pentru intrebuintari diverse.Animalele de companie vor sta la caldura datorita covoraselor incalzitoare iar incaltamintea va sta uscata indiferent de vreme tot cu ajutorul dispozitivelor prezentate la standul CIPEC Prod Com.

 

 

Luxul mereu la moda

 

Indiferent de situatia economica generala, luxul va ramane mereu un domeniu cautat. Semineele premiate la concursurile internationale prezente la standul Seminee Stefanescu, piscine si cazile jacuzzi marca Hydroline apreciate peste tot in lume, sobe si centrale termice dar si mobilier si decoratiuni pentru gradina vor completa tematica AMBIENT EXPO.

 

 

Utilaje performante

 

Echipamente pentru foraj, foarfece hidraulice pentru demolari, basculante, macarale si multe altele se vor regasi pe o suprafata exterioara de 6.000 mp prin intermediul Asociatiei Distribuitorilor de Utilaje pentru Constructii la CONSTRUCT EXPO.

 

In plussistemele inovatoare pentru constructii, instalatiile sanitare create dupa noile tendinte, pardoselile, corpurile de iluminat sau lansarea in premiera a sistemului de invelitoare pentru acoperisuri Quadro by Icopal sunt doar o mica parte din noutatile CONSTRUCT EXPO 2014.

 

Micile detalii fac diferenta

 

Tot intre 10 si 13 aprilie la ROMEXPO au loc alte doua evenimente ce au ca punct comun frumosul. EXPO FLOWERS & GARDEN – Expozitia internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit siANTIQUE MARKET  – Targ de obiecte de arta si antichitati vor prezenta publicului idei si solutii pentru gradini si interioarele caselor.

 

Specialistii prezenti in cadrul EXPO FLOWERS & GARDEN vor demonstra ca orice perimetru poate fi amenajat dupa ultimele tendinte iar rasadurile, plantele, ideile de gradini suspendate si sfaturile din partea peisagistilor isi vor gasi locul timp de patru zile in cadrul acestui eveniment.

 

Antichitatile, obiectele de arta, bijuteriile si cartile incarcate de istorie vor fi prezentate la standurile expozantilor ANTIQUE MARKET. Fie ca sunteti in cautarea unor obiecte de decor speciale sau doriti sa oferiti cadouri pentru celor dragi, Targul de obiecte de arta si antichitati – ANTIQUE MARKET va avea cu siguranta solutia la cerintele fiecaruia.

 

Reprezentantii companiilor participante au anuntat reduceri intre 10 % si 30% pentru majoritatea produselor prezentate.

 

Cele cinci evenimente reunesc peste 400 de companii pe o suprafata de aproximativ 15.000 de metri patrati din Romania si din Italia, Luxemburg, Polonia, Turcia, Bulgaria, Egipt, Estonia, Germania, Grecia, Letonia, Malaezia, Marea Britanie, Moldova, Olanda, Spania, Croatia, Cehia, Ucraina, Slovacia, Austria si Franta si isi asteapta vizitatorii timp de patru zile in cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO.

 

Programul de vizitare al evenimentelor este:

 

10-12 aprilie 2014: intre 10.00-18.00

13 aprilie 2014: intre 10.00-16.00

 

Pretul unui bilet de acces – 15 lei

 

Pentru mai multe detalii despre evenimente accesati: www.romexpo.ro

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *