La ROMEXPO s-a incheiat DENTA, eveniment in continua dezvoltare

 

In perioada 20 – 22 noiembrie, ROMEXPO a organizat DENTA – Expozitia internationala de produse si echipamente pentru medicina si tehnica dentara.

Eveniment ajuns la cea de a 30-a editie, DENTA a reunit si de aceasta data companii importante din domeniu care au oferit vizitatorilor trei zile de discount-uri semnificative, echipamente de ultima generatie, servicii si informatii importante pentru cei care activeaza in domeniul medicinei dentare.

DENTA – expozitie cu vanzare

Specialistii din domeniu, care timp de trei zile, au participat la DENTA au regasit numeroase echipamente si produse pentru cabinetele stomatologice, oferite la preturi promotionale doar pe perioada expozitiei.

La DENTA 2014 au expus 151 de firme din 14 tari – Belgia, Bulgaria, China, Coreea de Nord, Coreea de Sud, Germania, Israel, Italia, Marea Britanie, Moldova, Pakistan, Cehia, Romania, Slovacia pe o suprafata de peste 8.000 mp, iar evenimentul a atras la ROMEXPO 4.131 vizitatori.

DENTA – seminarii si conferinte

Pe langa prezentarea de echipamente, ustensile si produse, DENTA inseamna si un program bogat de conferinte si seminarii, sustinute de profesori importanti din Romania si din Israel, dintre care amintim: editia a 2-a a Congresului de Medicina Dentara organizat de catre Societatea Dentara Romana si Congresul StomaTime, organizat de Liga Studentilor la Medicina Dentara Bucuresti.

DENTA – domeniul medicinei si tehnicii dentare reflectat in cresterea expozitiei

Cea de a 30-a editie a DENTA a marcat cresteri semnificative ale cifrelor raportate, atat in ceea ce priveste numarul de expozanti, suprafata ocupata, cat si gradul de internationalizare. Fata de editia trecuta, DENTA 2014 a insemnat:

–         Crestere cu 32% a numarului de expozanti

–         Crestere cu 62% a suprafetei expozitionale

–         Crestere cu 40% a gradului de internationalizare

Cu urmeaza la ROMEXPO

In luna decembrie la ROMEXPO vor avea loc mai multe evenimente destinate publicului larg, dar si specialistilor: Bucharest Christmas Shopping – Targ de cadouri, decoratiuni si suveniruri (1 – 21 decembrie), Targul international de vinuri GoodWine (5 – 7 decembrie), Universul Sanatatii (5 – 7 decembrie), IWA Christmas Bazaar (7 decembrie).

Pentru mai multe detalii despre evenimente, accesati: www.romexpo.ro

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *