La CBS – Targul de cadouri, bijuterii, decoratiuni si suveniruri, pregatirile de sarbatori sunt in toi!

In perioada 1 – 4 decembrie,la ROMEXPO, are loc prima editie a targului de cadouri, bijuterii, decoratiuni si suveniruri – CBS. Desfasurata in pragul sarbatorilor de iarna, aceasta manifestare este asteptata cu emotie si interes de toti cei care incep sa se pregateasca pentru magia zilelor sfinte ale Craciunului.

Pentru reusita deplina a pregatirii acestor sarbatori este nevoie doar de o vizita la ROMEXPO, la CBS. Ofertele propuse de firmele participante sunt variate si atragatoare, ceea ce va crea cadrul si sansa pentru numerosii vizitatori de a gasi, din timp, cadourile potrivite pentru cei dragi.

CBS 2011 reuneste firme expozante atat din Romania, dar si din alte tari, precum: Belgia, Bulgaria, India, Lituania, Polonia, Turcia si Ungaria. Veti fi incantati de dulciurile traditionale, produsele bio, cadourile personalizate, blanuri, ceasuri, bijuterii pentru toata lumea, produse cosmetice si decoratiuni.

Pe toata perioada targului, in Pavilionul C2, ROMEXPO impreuna cu Romanian Fashion Bloggers, si Club 4×4 Romania te invita la o petrecere creativa, “Creezi sau Donezi? Iarna2011”, organizata in scop caritabil in cadrul targului CBS – Targ de Cadouri de Craciun, Bijuterii, Decoratiuni si Suveniruri.

Fondurile obtinute in urma acestui eveniment caritabil vor fi folosite pentru a ajuta 50 de copii, prescolari de la gradinita din Grosani – Slanic Prahova in cadrul campaniei umanitare organizate de Club 4×4 Romania.

Program de vizitare:

1 – 3 Decembrie, intre orele 10:00 – 19:00

4 Decembrie, intre orele 10:00 – 17:00

Tariful biletului de intrare: 7 RON

Duminica, 4 decembrie 2011: intrarea libera