Kronheat va asteapta la Romtherm 2015!

In perioada 26 – 29 martie 2015, ROMEXPO organizeaza o noua editie a ROMTHERM – Expozitia internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului.

Dintre expozantii editiei 2015 va prezentam:

Kronheat – Generatorul de aer cald pe combustibil solid

Unde si cum functioneaza

Generatorul de aer cald pe combustibil solid este o constructie de otel si otel-inox. Generatorul functioneaza cu ajutorul unei turbine care aspira aerul din exterior, il vehiculeaza prin interiorul generatorului in spatiile unde sunt amplasate focarul si schimbatorul de caldura si il refuleaza in exterior prin hota situata la partea superioara. In acest mod debitul de aer preia energia termica degajata de focar si de suprafata de schimb a registrului prin care circula gazele arse spre cosul de fum. Generatorul functioneaza cu lemn, deseuri de lemn, carbune, cocs, talaj, brichete de rumegus, cartoane.

Avantaje si beneficii

Randament ridicat de 85%, astfel ca pierderile sunt insignifiante. Exploatare usoara. Mentenanta usoara, fiind necesara o curatare simpla de realizat o data la 1-2 luni. Costuri reduse de achizitie si exploatare. Economii substantiale prin folosirea combustibililor solizi. Fara pericol de inghet, nelucrand cu agenti termici de niciun fel. Nu este sub presiune, astfel ca nu exista sub nicio forma incidente specifice centralelor sau altor tipuri de generatoare. Nu necesita corpuri de incalzit Poate fi utilizat si cu tubulaturi de transport a aerului cald, costurile fiind foarte scazute.

http://www.kronheat.ro/

Va asteptam la ROMTHERM 2015!

Program de vizitare:
26 – 28 martie 2015: intre 10.00 – 18.00
29 martie 2015: intre 10.00 – 16.00

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: www.romtherm.ro

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *