KIDEX – cel mai vesel targ pentru copii, revine in forta la ROMEXPO, in Pavilionul Central

Cel mai asteptat eveniment al verii pentru copii, KIDEX, isi va deschide portile in perioada

31 mai – 3 iunie 2012, la ROMEXPO, pentru una dintre cele mai dinamice si interactive editii adresata viitoarelor mamici, tinerilor parinti si bunicilor deopotriva.

 

Organizatorii, ROMEXPO si Camerele de Comert si Industrie din Romania, au demarat deja campania de inscrieri, fiind invitate sa participe firme din tara si strainatate, din domeniile:

 

– Mobilier si decoratiuni pentru camera copilului

– Carucioare, scaune auto, leagane, premergatoare, centre de joaca, leagane,  biciclete, triciclete

– Biberoane, tetine, suzete, inele dentitie, canute, boluri

– Igiena si cosmetice pentru mamici si copii

– Imbracaminte, incaltaminte, accesorii pentru copii

– Articole vestimentare pentru gravide

– Jocuri si jucarii

– Alimente, medicamente, vitamine, suplimente nutritive

– Carti si presa pentru copii, reviste, muzica

– Gradinite, after-school

– Cultura, arta, sport, teatre si cluburi sportive pentru copii

– Servicii pentru copii si viitori parinti (agentii de baby-sitting, asigurari medicale, asigurari de studii, servicii bancare, clinici medicale private, centre de pregatire pentru nastere)

 

Editia din aceasta vara se va desfasura in Pavilionul Central (A) din cadrul Centrului Expozitional Romexpo si va oferi, asa cum v-am obisnuit, un program bogat de evenimente conexe din care nu vor lipsi: concursuri cu premii consistente, recitaluri, momente de balet, scenete de teatru, proiectii de film, spectacole inedite in interpretarea unor grupuri de copii, clovni si personaje de poveste, toate pentru mentinerea antrenului si a bunei dispozitii prilejuita de sarbatorirea Zilei Copilului. De asemenea, din program nu vor lipsi prezentarile de moda pentru copii si viitoarele mamici organizate de catre firmele expozante care vor lansa cu aceasta ocazie colectiile de vara.

 

KIDEX doreste sa vina in intampinarea nevoilor tinerilor familii cu copii prin prezentarea unei variate game de produse, articole si servicii, oferte promotionale, noutati in domeniu, tombole si concursuri cu premii intr-o ambientare potrivita si atractiva pentru toti cei ce doresc sa petreaca un sfarsit de saptamana agreabil, alaturi de cei mici.

 

Editia de vara se va desfasura, in aceeasi perioada cu TIBCO, Targul International pentru Bunuri de Larg Consum Bucuresti si TARGUL DE PRODUSE TRADITIONALE IV.

Pentru mai multe informatii va invitam sa accesati site-ul dedicat evenimentului: www.expokidex.ro

 

3 replies
 1. Gabi Ionescu
  Gabi Ionescu says:

  Chiar daca mai este destul timp pana cand incepe acest targ-expozitie, as vrea sa stiu, daca se poate, cat costa biletul de intrare!?

  Reply
 2. Andreea Moruneanu
  Andreea Moruneanu says:

  Eu as incerca sa ajung la Romexpo – la Tibco si la Kidex – impreuna cu un grup ceva mai numeros, si copii, dar si adulti. Sunt ceva reduceri la preturile biletelor pentru grupuri? Dar pentru copii?
  Va multumim frumos.

  Reply
 3. ROMEXPO
  ROMEXPO says:

  Pentru vizitatori, intrarea la targurile Romexpo se face pe baza de invitatie si/sau bilet (10 ron). Copiii pana in 7 ani si pensionarii au gratuitate, iar elevii si studentii au reducere 50%.
  Va asteptam cu speranta ca veti ramane cu impresii excelente de la targurile noastre si multe idei novatoare pentru familia si afacerea dumneavoastra.

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *