Jucarii si activitati educative pentru copii la KIDEX 2013!

Editia din acest an a Celui mai Vesel Targ pentru Copii – KIDEX, ce va avea loc intre 30 mai si 2 iunie in Pavilionul Central ROMEXPO, aduce nenumarate tipuri de jucarii si programe educative pentru cei mici.

Astfel:

Hands On Education

Hands On Education a creat primul Centru Educational pentru Invatare Activa (Play & Learn) – spatiu virtual pentru copii cu varsta pana in 12 ani, parinti si educatori. La KIDEX 2013, vor prezenta felurite jucarii care vor dezvolta imaginatia si abilitatile copiilor.

Experimente pentru acasa – Mini-gherghef cu margele – Este incredibil ce creatii minunate se pot face din margele multicolore cu ajutorul acestui mini-gherghef! Contine toate elementele necesare si manual de instructiuni in limba romana. Dimensiuni cutie:21 x 13 x 5,7 cm. Varsta recomandata: 8A+.

Experimente pentru acasa – Vulcanii – Experimenteaza! Construieste-ti un vulcan, transforma-te intr-un expert intr-ale supravietuirii. Setul contine numeroase informatii despre vulcani, precum si diverse experimente…pentru a invata in timp ce va jucati. Ce sunt vulcanii? Cum se explica eruptia vulcanilor? Varsta recomandata: 10A+.

Cabana alpina – Cu ajutorul celor 103 piese din lemn de pin puteti dezvolta abilitatile spatiale, chinestetice sau logico-matematice ale copiilor dumneavoastra intr-un mod placut, construind o cabana alpina. Dimensiuni constructie: 18x17x14 cm. Nu include lipici si produse destinate decorarii. Produs destinat copiilor cu varsta de peste 8A+

www.handsoneducation.ro

Helen Doron Early English

Cursurile Helen Doron Early English ofera lecții de engleza vorbita tuturor copiilor, de la bebelusi la tineri. Metoda Helen Doron se bazeaza pe abilitatea naturala a copilului de a asimila limba vorbita din mediul sau prin ascultare repetata si incurajare. In timpul KIDEX, pe scena vor fi prezentate variate activitati distractive pentru copii marca Helen Doron. Programul activitatilor la scena este urmatorul:

  • 31 Mai, 17:00 – 18:00 – karaoke pentru parinti si copii cu Helen Doron Kangi Club;
  • 1 Iunie, 11:30 – 12:30 – karaoke pentru parinti si copii cu Helen Doron Kangi Club;
  • 1 iunie, 17:00 – 18:00 – lectii demonstrative gratuite de limba engleza cu Helen Doron English si Kangi.

www.helendoron.ro

Canvas Print Studio

Canvas Print Studio va organiza la KIDEX un atelier de pictura pentru copii. In fiecare zi, incepand cu ora 12.00, cei mici isi vor putea exprima creativitatea pe cele 100 de panze si hartii cu schite Disney puse la dispozitie.

www.canvasprintstudio.ro

Program de vizitare

In perioada 30.05.2013 – 01.06.2013, intre orele 10:00-19:00
In ultima zi, 02.06.2013, intre orele:10:00-16:00

Intrarea este libera!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *