Jucarii creative pentru copii la KIDEX 2013!

Timp de patru zile, intre 30 mai si 2 iunie, sarbatorim Ziua Copilului la ROMEXPO. Pavilionul Central va deveni spatiul destinat celor mai dorite jucarii.

Magazinul online www.dragonel.ro va prezenta la KIDEX:

Pufuletii PlayMais – “pufuletii” modelatori

Acesti pufuleti vor dezvolta imaginatia/creativitatea copilului. Nu trebuie decat sa apasati usor pufuletii modelatori pe un buretel umed si apoi sa-i uniti. Pufuletiilor PlayMais li se pot da diverse forme prin taiere cu un cutitas din plastic, prin apasare sau rulare intre palme (printese, lumea junglei, lumea acvatica, ferma, dinozauri, girafe, leu etc.).

Playmais este un material de modelare si creare natural fabricat din amidon de porumb si coloranti alimentari naturali. Playmais este fabricat in Germania si este biodegradabil.

Carioci magice

Fiecare carioca din set ascunde o culoare magica. Coloreaza un desen cu aceste carioca, asteapta 5 secunde si foloseste revelatorul magic (carioca super-extra alba), culoarea se va schimba.

Distreaza-te impreuna cu prietenii tai!! Scrie mesaje secrete pentru ei folosind carioca super-extra alba. Pentru a le putea citi trebuie doar sa colorezi peste mesaj cu cariocile magice.

Costume inot

Aceste costumase din neoprene/Lycra ofera o mai mare siguranta copilului dumneavoastra, in momentul in care acesta este in piscine/bazine, in vacante sau in aer liber, oferind protectie si impotriva razelor solare nocive.

Puzzle Pilot

Setul contine 8 piese puzzle, o masinuta motorizata, 6 indicatoare si o baterie AAA. Aveti posibilitatea de a crea diferite rute pentru masinuta inclusa in set , combinand cele 8 piese puzzle cu semnele de circulatie in orice mod doriti dumneavoastra.
Trebuie doar sa porniti masinuta iar aceasta va urma singura traseul creat.
Asezati masinuta pe traseu si bucurati-va de joc!

Bicicleta MotoBike

Este prima bicicleta cu design motocross, cu suspensii active si sa lunga confortabila. Bicicleta MotoBike va fi o distractie pentru copil, iar mersul pe aceasta va fi sigur (dispune de roti ajutatoare) si confortabil. Bicicleta MotoBike este disponibila in 4 culori rosu, galben, verde sau albastru si 3 dimensiuni 12′, 16′, respectiv 20′. Cadrul format din otel si plastic, furca este din otel iar franele bicicletei sunt V-Brake.

Carte de colorat cu acuarele

Carti de colorat cu acuarele si pensula atasata – 20 de pagini A4 cartonate.
Folositi acuarele si pensula atasate pentru a colora cartile cu printesele Disney, Winnie the Pooh, masinutele Cars2, Cenusareasa, Rapunzel sau pestisorul Nemo.
Cartile de colorat ii vor ajuta pe cei mici sa-si dezvolte personalitatea, creativitatea, atentia si sa descopere lumea minunata a personajelor Disney.
Dimensiuni: 295×285

Program de vizitare

In perioada 30.05.2013 – 01.06.2013, intre orele 10:00-19:00
In ultima zi, 02.06.2013, intre orele:10:00-16:00

Intrarea este libera!
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *