Joi se deschid TIBCO si KIDEX

 Patru zile pentru toti membrii familiei la ROMEXPO –
 
Incepand din 30 mai si pana pe 2 iunie, ROMEXPO organizeaza doua evenimente de traditie – Targul International de Bunuri de Larg Consum – TIBCO si KIDEX – Expozitia de Produse si Servicii pentru Nou-nascuti, Copii, Viitoare Mamici si Parinti.
 
Astfel, timp de patru zile, Centrul Expozitional ROMEXPO se va transforma intr-un spatiu dedicat intregii familii – de la mic la mare.
Parintii vor gasi la TIBCO o mare varitate de bunuri de larg consum, iar articolele de imbracaminte, incaltaminte, aparatele electrocasnice, bijuteriile si multe alte produse vor avea preturi promotionale doar pe durata targului. Dintre expozantii TIBCO 2013 amintim: Veronesse, Dara’s Boutique, produsele de machiaj Farmasi si bijuteriile Regal Gold.
Tot in aceasta perioada, TIBCO gazduieste Salonul Coopexpo, eveniment cereuneste peste 35 de entitati, societati cooperative producatoare si prestatori de servicii din sectorul cooperatiei mestesugaresti, inclusiv din domeniul educational si turistic. In standuri vor fi expuse produse din domenii diverse precum: confectii textile si tricotaje, mobila si alte articole din lemn, artizanat (textil, din lemn, ceramica etc.), incaltaminte, produse din metal (inclusiv fier forjat), produse alimentare (dulciuri, esente, arome si condimente) si altele.
Copiii vor fi si ei in centrul atentiei, pentru ca in aceeasi perioada cu TIBCOare loc KIDEX – Expozitia de produse si servicii pentru nou-nascuti, copii, viitoare mamici si parinti. Cea mai lunga Zi a Copilului va fi sarbatorita laKIDEX printr-un maraton de activitati distractive si educative pentru copii, alaturi de numeroase produse si servicii destinate achizitionarii.
TIBCO si KIDEX reunesc 150 de firme
pe o suprafata de 4.000 de metri patrati.
 
 
Pe langa programul expozitional TIBCO & KIDEX reunesc nenumarate manifestari conexe de interes atat pentru parinti, cat si pentru copii.
 
Programul evenimentelor primei zile este urmatorul:
KIDEX
 
Ø 10.00-17.00 – Pavilionul A – stand nr. B1
Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti in parteneriat cu Romexpo organizeaza expozitia „SCIENCE FAIR”. Unitatile Scolare gimnaziale isi vor prezenta in cadrul KIDEX dispozitive care sa ilustreze un experiment (instalatie experimentala)
Ø 15.00-17.00 Festivitatea de premiere expozitia „SCIENCE FAIR”
 
Ø 12.00-14.00 pavilionul A,  Sala Cupola
Helen Doron – Workshop demonstrative: „Engleza pentru copii: invatare timpurie, invatare naturala abilitati pentru intreaga viata”
Ø 12.00-14.00 pavilionul A, stand  B24
Canvas Print Studio – atelier de pictura pe canvas cu personaje Disney
Ø 10.00-18.00 pavilionul A, stand 19
Search and Rescue Service – Unitatea zonala Muntenia – Demonstratii de resuscitare neonatala, resuscitare pediatrica, deobstructia caii aeriene, prim ajutor in arsuri, prim ajutor in trauma – sesiuni de 10 minute;
Ø 10.00-18.00 spatiu exterior platforma 10 si stand interior A 27  Pavilionul Central – Skill Team – „Importanta si frumusetea sportului si beneficiile acestuia asupra starii de bucurie si sananate a copiilor”- Campionatul de sarit coarda, sotron, mini-terenuri  tenis de camp si badminton.
TIBCO
 
Pavilion A, Sala de Conferinte Cupola
 
BNI ROMANIA – Cum faci noi contacte?
Vino alaturi de noi pentru 3 sesiuni de speed networking!
 
Ø 14.30 – 15.30 – Ring Business development – Andreea Elefteriu, Cresterea afacerii cu ajutorul resurselor umane
Ø 16.00 – 17.00 – Vino sa faci noi contacte de afaceri alaturi de noi, 3 sesiuni Speed networking
Ø 17.00 – 18.00 – Industrial Montaj, Marian Gheorghe, Utilizarea si verificarea instalatiilor electrice – cerinte legale
Ø 18.00 – 19.00 – Networking & oameni & afaceri
 
Pavilion A, Stand 34 C
 
10.00 – 19.00 – ASOCIATIA “GOBLENUL SI ARTA LUCRULUI MANUAL” – Expozitie de Goblenuri
In completarea acestor evenimente, in aceeasi perioada se vor desfasura Targul de Carte Bookfest si PetExpo – targ dedicat animalelor de companie.
Programul de vizitare al evenimentelor este:
 
•30.05 – 01.06.2013 intre orele 10.00 – 19.00
•02.06.2013 intre orele 10.00 – 16.00
 
Intrarea este libera!
 
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *