Iubim 2 Roti

CONDUȘI DE PASIUNE,UNIȚI DE 2 ROȚI!

“Iubim 2 Roţi”, ediția a treia: Două seri de concerte, șase trupe, stunt-show și concursuri

Ajuns la a treia ediţie, evenimentul “Iubim 2 Roţi”, organizat de Asociația Moto Free Riders, se va desfășura anul acesta pe parcursul a trei zile, în perioada 22-24 mai, în complexul Romexpo.

Pentru participanții la festival am pregătit două seri de concerte, seri în care șase trupe vor încinge atmosfera. Astfel, vineri, 22 mai, vor cânta Basska, Coma și Vița de Vie, iar sâmbătă, 23 mai – Blade Strings, Suie Paparude și Xandria, trupă care vine în România special pentru “Iubim 2 Roţi”. De asemenea, concertele vor fi urmate de after-party, după orele 23:00, cu Aproape Unplugged (vineri) și CALENDAR (sâmbătă).

Nu vor lipsi nici demonstrațiile și concursurile cu care v-am obișnuit la edițiile anterioare. Participanții vor putea asista la un Stunt Show cu supercampionul mondial Chris Pfeiffer, vor putea participa la un Drive Test BMW, vor avea la dispoziție un trainer BMW și trial moto/biciclete. De asemenea, vor fi organizate și multe concursuri cu premii.

Nu va lipsi nici parada “Iubim 2 Roti”. Anul trecut, la paradă au participat aproximativ 2.500 de motociclete și mopede și 1.700 de biciclete, iar anul acesta ne așteptăm la o prezență mai mare. Parada din cadrul evenimentului „Iubim 2 Roți” este gândită ca o campanie de conștientizare a prezenței vehiculelor pe două roți în trafic, fie ele biciclete, mopede sau motociclete și își propune să educe participanții la trafic în spiritul respectului reciproc, al siguranței și, nu în ultimul rând, al responsabilității sociale.

Pentru cei care își aduc și copiii la festival va exista un loc de joacă supravegheat.

Anul acesta, participanții veniți din alte orașe sau din străinătate vor beneficia și de un spațiu de campare dotat cu toate utilitățile.

Biletele pentru festivalul “Iubim 2 Roți” pot fi achiziționate online, prin intermediul site-ului www.myticket.ro, începând de marți, 17 martie. De asemenea, se pot achiziționa la nivel național în rețeaua magazinelor Diverta, iar în București dinn magazinul Muzica și din Librăria Mihai Eminescu. Prețul va fi 35 de lei pentru o zi și 45 de lei pentru toată perioada festivalului.

Primele 1.000 de bilete vândute vor avea un preț promoțional: 25 de lei pentru o zi și 35 de lei pentru toate cele trei zile.

Festivalul “Iubim 2 Roți” este organizat de Free Riders cu sprijinul Adevărații Veloprieteni (AV) și al Primăriei Municipiului București.

Parteneri media: Rock FM, PeMotoare, Free Rider.

Sponsori: BMW Motorrad, Ciuc, Motul, Yato, Ford Neste Automotive, Carrefour.

Despre Asociața Moto Free Riders

Scopul Asociației Moto Free Riders este de a promova motociclismul și de a schimba imaginea motocicliștilor prin educarea constantă a participanților la trafic, indiferent dacă aceștia sunt pe două sau pe patru roți. Prin acţiunile sale îşi propune să încurajeze viitorii motocicliști să dea dovadă de responsabilitate rutieră și să ofere respect tuturor partenerilor de drum. Membrii Asociației dedică timp, suflet și muncă prin acțiunile caritabile pe care le inițiază și le susțin și care se desfășoară în beneficiul celor defavorizați social: bătrâni, orfani, persoane cu dizabilități fizice sau psihice, pentru a demonstra că, indiferent de pasiuni, pot da dovadă de solidaritate.

Principalele proiecte Free Riders:

“Motocicliștii există în trafic” – campanie a Inspectoratului General de Poliție din România în parteneriat cu Asociația Moto Free Riders;

“Mâini pentru mâine” – campanie destinată ajutorării unor categorii defavorizate și a oamenilor cu nevoi deosebite;

“Indiferența Ucide! Donează pentru viață, investește în viitor!” – campanie de donare de sânge și de organizare a unor activități culturale pentru copii fără posibilități materiale;

“Nebuni de alb” – Campanie demarată de Free Riders pentru a ajuta persoanele sinistrate din cauza ninsorii și viscolului;

“Free Spirit/Free Culture” – Campanie destinată motivării elevilor cu rezultate deosebite la învăţătură;

Contact:

Cosmin Anton, președinte Free Riders

cosminanton@free-riders.ro
office@free-riders.ro
Web: www.free-riders.ro
Facebook: www.facebook.com/freeriders.ro
www.facebook.com/iubim2roti