Iti dam intalnire la Info point-ul TOP LINE din pavilinul C1 din cadrul Cosmetics Beauty Hair in perioada 25-28 septembrie 2014, la ROMEXPO

Top Line organizeaza anul acesta evenimente dedicate frumusetii profesionale de top, sub semnatura proprie, adresindu-se in mod special comunitatii de profesionisti din industria produselor de infrumusetare din Romania. La acest eveniment au acces si consumatorii finali, interesati de produsele profesionale de top.

Va asteptam la INFO Point Top Line, pavilionul C1, din cadrul Cosmetics Beauty Hair in perioada 25-28 septembrie 2014, la ROMEXPO, unde veti putea gasi toate informatiile legate de evenimentele TopLine : inaugurarea magazinului TopLine Professional Shop de pe B-dul Regina Maria nr. 14 si a celor 2 showroom-uri de mobilier, aparatura si tehnologii de ultima generatie, toate adunate intr-un spatiu de peste 1000mp!

 

TopLine Professional Shop este complet schimbat, complet renovat si va astepta cu cele mai bune si atractive oferte speciale, promotii si reduceri de pana la 80% la o gama diversa de produse cosmetice !

Cere toate informatiile despre evenimentele TopLine la INFO Point Top Line, pavilionul C1!

Numai in cadrul acestor evenimente va veti intilni cu marci profesionale de renume internationala precum OPI, Moroccanoil, Joico, Tigi, Guinot, Babor, Academie, Anesi, Depileve, Maletti, LPG, Ultratone.

Pe parcursul a 4 zile veti putea participa la seminarii si workshop-uri cu subiecte de ultima ora, demonstratii de hairstyling, estetica, lansari de produse si aparatura, v-am pregatit de asemenea un mega concurs Nails Expert unde se pot inscrie toti specialistii in nail design!

Geta Voinea, Janine Jennings, Toni Stoenescu sau Claude Gerin sunt doar citiva din invitatii speciali cu reputatie internationala si locala cu care va puteti intilni in cadrul seminariilor.

TOP LINE este o companie puternica, cu un portofoliu de branduri complet, de cosmetica, aparatura si mobilier de lux, care si-a castigat prestigiul si locul pe piata datorita seriozitatii, profesionalismului si orientarii in totalitate catre client. 

Cu o experienta de peste 18 ani pe piata romaneasca, grupul de companii Top Line reprezinta marci profesionale de infrumusetare de renume international. In toata aceasta perioada, Top Line si-a asumat rolul de leader in industria solutiilor profesionale integrate de afaceri pentru saloanele premium din Romania. Cele mai renumite saloane din Romania sunt dotate si lucreaza cu Top Line. Grupul de companii reprezinta marci profesionale premium de renume international cum ar fi: Moroccanoil, Joico, Guinot, Academie, Anesi, Depileve, OPI, Maletti, LPG, Ultratone. 

Odata cu organizarea acestui eveniment dedicat partenerilor sai, cit si clientilor finali interesati de marcile premium profesionale, Top Line aduce o valoare adaugata unica in piata de profil.

Va asteptam la Cosmetics Beauty Hair 2014!

 

 

Program de vizitare:
25 – 27.09.2014 intre orele 10:00 – 18:00
28.09.2014, intre orele: 10:00 – 16:00

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: www.expocosmetics.ro

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *