Invitaţie la Forumul IMM-urilor 2012

ROMEXPO, în parteneriat cu CAMERELE DE COMERŢ ŞI INDUSTRIE DIN ROMÂNIA, în colaborare cu GUVERNUL ROMÂNIEI, au deosebita plăcere de a vă invita în perioada         14 – 16 martie 2012, la prima ediţie a evenimentului “Forumul IMM-urilor” care va avea loc în Bucureşti,la Centrul Expoziţional Romexpo, Sala Titulescu.

Evenimentul va reprezenta un tur de forţă al sectorului IMM-urilor şi va fi inaugurat în prezenţa Primului Ministru al României, Domnul Mihai Răzvan Ungureanu, a reprezentanţilor instituţiilor şi organizaţiilor publice şi private de profil, care se vor afla timp de trei zile faţă în faţă cu reprezentanţi ai IMM-urilor din toată ţara.

Forumul IMM-urilor reprezintă un bun prilej de interacţiune a tuturor celor interesaţi de dinamica acestui sector cu scopul  comun de dezvoltare a mediului de afaceri competitiv din România.

Reprezentarea la cel mai înalt nivel în cadrul acestui forum reprezintă dovada respectului şi a responsabilităţii pentru dialogul cu reprezentanţii IMM-urilor din România.

 

Vă rugăm să ne trimiteti confirmarea participării Dumneavoastră până la data de 13.03.2012, la următoarea adresă de e-mail: imm@www.test.romexpo.ro, sau prin inscrierea pe serviciul de invitatii on-line, disponibil la adresa https://expofunerare.ro/invitatie_online/29

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *