Invitatie la conferinta “Climatizarea cu ajutorul energiei regenerabile – pompe de caldura geotermale”

Cum sa aveti facturi mai mici la energie?

Compania Technocon, Societatea Romana Geoexchange si ROMEXPO va invita la conferinta “Climatizarea cu ajutorul energiei regenerabile – pompe de caldura geotermale”

Energie verde, surse regenerabile de energie, responsabilitate fata de mediul inconjurator, costuri mai mici de intretinere sunt subiecte de interes major atat pentru companii cat si persoane fizice. Pentru a afla cele mai noi informatii despre tehnologiile acestui domeniu va invitam: Joi 18 aprilie 2013, incepand cu ora 14.30 la conferinta “Climatizarea cu ajutorul energiei regenerabile – pompe de caldura geotermale”. Evenimentul va avea loc in sala Nicolae Titulescu din cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO.

Vor fi expuse si explicate sursele nelimitate de energie ale Pamantului care se pierde in mod frecvent si pe care le putem folos cu ajutorul Sistemelor de Climatizare Ecologice- Pompe de Caldura Geotermale. Pentru inscrierile la conferinta si informatii suplimentare, va sta la dispozitie: Doamna Mihaela Sandu, mobil. 0727 733 512, fax. 021 322 70 61, e-mail: mihaela.sandu@technocon.ro;

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *