Intre 18 si 21 aprilie targurile organizate la ROMEXPO au adus 17.000 vizitatori

Noutati absolute pentru casa si gradina – Intre 18 si 21 aprilie targurile organizate la ROMEXPO au adus 17.000 vizitatori

 

Sfarsitul saptamanii trecute a prilejuit noi editii ale manifestarilor Construct Expo, Ambient Expo, Romtherm, Antique Market si Expo Flowers & Garden.

Organizate in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie, targurile au reunit peste 300 de companii, din Romania si din strainatate ce au ocupat o suprafata expozitionala de 11.000 metri patrati si au atras aproximativ 17.000 vizitatori.

 

Ajunse la cea de a XX-a editie, Construct Expo si Ambient Expo au adus publicului cele mai noi servicii si produse destinate constructiilor si amenajarilor interioare. De la materiale revolutionare care diminueaza foarte mult timpul alocat constructiei unei case si pana la gadget-uri menite sa usureze si sa infrumuseteze traiul din fiecare locuinta, toate au fost de gasit intre 18 si 21 aprilie la ROMEXPO.

 

In completarea Construct Expo si Ambient Expo a avut loc si cea de a XVIII-a editie a ROMTHERM – singura manifestare din Romania dedicata sistemelor de incalzire, racire si conditionare a aerului. Aici vizitatorii au putut afla care sunt cele mai potrivite instalatii pentru locuintele lor si cum pot reduce facturile de energie apeland la specialistii in domeniu.

Alaturi de cele trei targuri prezentate anterior, ROMEXPO a organizat inca doua manifestari care au vizat zona detaliilor in domeniul amenajarilor. Este vorba despre Targul de Obiecte de Arta si Antichitati– Antique Market si Expozitia Internationala de Flori, Amenajari Peisagistice si Gradinarit – Expo Flowers & Garden.

Bijuterii, masini de epoca, tablouri, obiecte de uz casnic, jucarii si multe altele au imbiat vizitatorii, atat colectionari pasionati cat si persoane aflate in cautarea cadoului perfect sau a obiectului care sa aduca un plus de personalitate locuintei.

 

Pentru cei aflati in cautarea gradinilor perfecte, Expo Flowers & Garden a insemnat nenumarate tipuri de flori, arbusti dar si idei si sfaturi pentru amenajarea unui spatiu verde dupa ultimele tedinte. Un punct important din cadrul Expo Flowers & Garden 2013 a fost prezentarea plantelor aeriene – aduse in premiera in Romania – care nu au nevoie de pamant si apa, fiind potrivite pentru “inverzirea”oricarei locuinte la bloc.

“Ne-am dorit ca si in acest an sa oferim vizitatorilor expozitii de un inalt nivel calitativ si putem spune ca am reusit. Numarul mare de expozanti, dar mai ales noutatile prezentate in cadrul acestor targuri au aratat domenii in plina schimbare, ce cauta sa suprinda in permanenta clientul final atat prin inovatie cat si prin accesibilitate” a declarat Doamna Mariana Suciu, Director General, ROMEXPO SA.

In perioada urmatoare, intre 30 mai si 2 iunie, ROMEXPO va organiza doua noi editii ale Targurilor TIBCO – Targul International de Bunuri de Larg Consum si KIDEX – Expozitie de produse si servicii pentru nou-nascuti, copii, viitoare mamici si parinti.

De asemenea, ROMEXPO va fi gazda urmatoarelor evenimente:

  • Targul Ghidul Miresei     – 10 – 12 mai 2013
  • Vending Expo – 15     – 17 mai 2013
  • Ejobs Expo – 17     – 18 mai 2013
  • Bucharest Wheels Arena     – 24 – 26 mai 2013
  • Concert Andrea Bocelli     – 25 mai 2013
  • Bookfest – 29 mai     2013
  • Salonul COOPEXPO –     30 mai – 2 iunie 2013
  • Pet Expo – 31 mai     – 2 iunie 2013

Pentru mai multe detalii, accesati programul expozitional de pe site-ul www.romexpo.ro si fanpage https://www.facebook.com/ROMEXPO

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *