International Wine Contest, 7-10 iunie, Romexpo Bucuresti

Concursul International de Vinuri Bucuresti 2012 (IWCB 2012) este organizat la initiativa Oficiului National al Viei si Produselor Viti-Vinicole (O.N.V.P.V.), in parteneriat cu Asociatiei Degustatorilor Autorizati din România (A.D.A.R.), cu sprijinul S.C. A.S.E.R. Consulting & Management srl, sub patronajul Organizatiei Internationale a Viei si Vinului (O.I.V.), fiind cea de a IX-a editie recunoscuta in ultimii ani de acest for interguvernamental care grupeaza 45 de tari producatoare si consumatoare de vin din lume.

 

Concursul este organizat in conformitate cu Normele concursurilor internationale de vinuri elaborate de O.I.V., iar aprecierea probelor va fi facuta de un juriu international ai carui membri sunt recunoscuti prin experienta si profesionalismul lor.

Concursul se va desfasura in perioada 07-10 iunie la ROMEXPO, Bucuresti.

Echipa care a preluat organizarea Concursului are convingerea ca aceasta competitie va ajunge una dintre cele mai importante din lume.

O tinta pentru urmatorii trei ani este atragerea a peste 2000 de probe in Concurs.

In acest fel, IWCB poate fi principalul instrument de calibrare si comunicare pentru piata vinului din aceasta parte a globului, cu influente benefice majore pentru toti producatorii de pe oricare continent.

Evenimentele asociate, canalele media, expunerea directa catre entuziasti si iubitori ai vinului, trofeele, diplomele si insemnele care vor insoti in piata sticlele cu vinurile premiate, constituie elemente de forta in cresterea notorietatii, implicit a vanzarilor, a vinurilor de calitate certificata.

Regulamentul OIV, respectat cu sfintenie, asigura competentele, rigoarea si obiectivismul in apreciere.

Rezultatele IWCB vor fi argumente la achizitie pentru milioane de cumparatori din Romania, Polonia, Ucraina, Rusia, Bulgaria, Ungaria, Serbia, Croatia, Slovenia, Turcia, samd, tari care se afla inca la distanta de potentialul maxim de consum.

Speram sa fiti alaturi de noi in scrierea unei frumoase si bogate pagini de istorie.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *