Inovatie si inedit in design timp de doua zile la ROMEXPO

Pe 11 si 12 septembrie are loc conferinta Life in Design

Ajunsa la cea de a 3-a editie, conferinta de design organizata in cadrul Targului International de Mobila, Echipamente si Accesorii – BIFE-SIM (10 – 14 septembrie 2014, Centrul Expozitional ROMEXPO), vine de aceasta data cu un concept nou ce va defini design-ul in toate aspectele sale.

Astfel, timp de doua zile, pe 11 si 12 septembrie 2014, va avea loc la ROMEXPO conferinta “Life in Design” in cadrul careia speakeri importanti vor sustine prezentari inedite despre design – privit din mai multe perspective.

Prima zi de conferinta – 11 septembrie – va reuni invitati din domenii diverse (grafica, publicitate, arte, media etc.) care vor adapta definitia design-ului pentru fiecare dintre ariile pe care le reprezinta sub titlul “It’s all about design”. Arpad Razi si Sebastian Olar (McCann Erickson Bucharest), Andrei Tudose (Delivering Life), Luminita Faurescu (Fashion Editor, revista Cosmopolitan) sau Mariana Nicolae (Redactor sef adjunct, revista Casa Lux) sunt doar o mica parte din cei care vor incanta auditoriul cu informatii pe teme precum: “Procesul de creatie in publicitate”, “Design your happiness”, “Design-ul unui editorial de moda. De la concept la print”, “Design-ul de interior – varianta evolutiei prin frumos”.

Pentru cea de a doua zi, 12 septembrie, speakerii vor detalia tema “Design your home and world”, discutiile fiind orientate inspre domeniul design-ului de mobilier, de produs, industrial si catre arhitectura.

Dintre acestia ii amintim pe Irina Alexandru – Ambasadorul design-ului romanesc, Cristina Stroe – arhitect, Laboratorul de Arhitectura, Mihnea Ghildus – fondator Dizainar sau Dragos Motica designer de produs. Acestia vor sustine prezentari despre: “Spatii de lucru colaborative. Si la ce folosesc ele creativilor”, “Design de zi cu zi”, “Design-ul emotional” si “Design romanesc la mine acasa / la tine acasa / acasa”.

Pe 11 si 12 septembrie, in Sala Iorga din Pavilionul C6 ROMEXPO, design-ul romanesc isi va prezenta creatiile si creatorii cei mai de seama!

Accesul la conferinta este gratuit, in baza invitatiei sau a rezervarii transmise pe email.

Pentru mai multe detalii despre eveniment si rezervari, accesati: www.bife-sim.ro si https://www.facebook.com/Conferinta.Design

Aici regasiti programul Conferintei “Life in Design”: https://expofunerare.ro/news/2014/09/va-asteptam-la-conferinta-life-design-2/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *