Inginerie structurala avansata si case eficiente energetic la Construct Expo 2014!

Inginerie structurala avansata si case eficiente energetic la Construct Expo 2014!

Cele mai noi produse, tehnologii si idei pentru constructii vor fi regasite intre 10 si 13 aprilie la ROMEXPO in cadrul CONSTRUCT EXPO – Targ international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii.

La standul Armalam veti regasi atat structure de constructii cat si proiecte pentru case eficiente energetic.

Armalam este o companie de inginerie, dinamica si inovatoare, care a fost fondata in 2003 prin colaborarea celor doi asociati, ing. Luca Cattich si ing. Claudio Gottardi, co-autorii unui brevet pentru constructii din lemn lamelar armat.

In 2010, s-a alaturat ca un al treilea partener ing. Fabio Ferrario, consultant de design si proiectare pentru Armalam inca din 2003.

Activitatile Armalam se dezvolta in mai multe domenii:

  • Managementul proiectului (de la proiectare pana la livrare si punere in opera)
  • Proiectare structurala avansata (lemn, otel, structuri mixte)
  • Cercetare (in colaborarea cu Facultatea de Inginerie din Trento).

Armalam este, printre altele, numele unui brevet de inventie, care asigura obtinerea unei grinzi din lemn lamelat armat, cu rezistenta si rigiditate mai mult decat duble fata de a unei grinzi identice nearmata, foarte flexibila la utilizare: aceste caracteristici cheie permit o ampla utilizare calificata in proiecte de constructii noi dar, de asemenea, in proiecte de restructurare, consolidare si adaptare static – rezistenta seismica ridicata.

Armalab Engineering este o companie infiintata prin colaborarea dintre expertii tehnici Armalam si Nexlogic, o companie cu multi ani de experienta in domeniul constructiilor.

Armalab a decis sa priveasca in viitor, fiind interesati doar de proiectarea si realizarea de case pasive si de cladiri ecosustenabile cu zero consum de energie.

Realizarile Armalab se disting prin proiectarea dedicata, atentia la detaliile constructive, perfecta gestionare a santierului, asamblarea rapida si monitorizarea ulterioara a performantelor constructiei. O combinatie ideala intre cost, calitate si performanta.

Pentru mai multe informaii vizitati: www.armalam.it

Va asteptam la CONSTRUCT EXPO 2014!

PROGRAM DE VIZITARE
10 – 12 aprilie: intre 10.00-18.00
13 aprilie: intre 10.00-16.00

Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati site-ul:www.constructexpo.ro

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *