Industria romaneasca la TIB 2014

Odata cu aniversarea a 40 de editii de prezenta constanta pe piata de targuri si expozitii, TIB – Targul Tehnic International Bucuresti, va asteapta cu nenumarate noutati intre 15 si 18 octombrie la ROMEXPO. 

Dintre expozantii acestei editii, va prezentam:

Eurodac Consulting este o companie romaneasca, infiintata in 2006, specializata in furnizarea de masini si echipamente automate pentru productie, masini de ambalat, echipamente de dozat, sisteme de marcare industriala si aparate de zbor autonome utilitare.
Prin implicarea, experienta dobandita si profesionalismul cu care fiecare proiect este realizat, Eurodac Consulting deserveste o intreaga paleta de domenii industriale, oferind intregii piete de productie industriala din Romania echipamente automatizate la standarde tehnologice inalte si asigurand totodata un raport calitate – pret excelent. Echipamentele furnizate acopera toate activitatile industriale de productie.

www.eurodac.ro

 

JAREX Filtertechnik SRL este o companie romaneasca cu sediul in Sibiu, infiintata in anul 2000. Filosofia companiei este: o calitate superioara a serviciilor si produselor oferite! Scopul firmei JAREX Filtertechnik de a fi capabila sa furnizeze orice filtru – sub deviza: „Orice filtru dintr-o singura sursa!” – ii determina sa puna un accent puternic pe cresterea performantei utilajelor, a protectiei mediului si imbunatatirea calitatii vietii oamenilor. Furnizorii companiei sunt cei mai de seama producatori mondiali de filtre. Experienta si cunostintele lor asigura suportul pentru a putea gasi raspunsul optim la majoritatea intrebarilor din domeniul filtrarii.

Prin depozitul central din Sibiu, proiectat la standarde europene, construit pe o suprafata de 1.500 mp si prin sistemul de logistica integrat, putem livra filtrele aflate in stoc, in maxim 24 ore de la comanda in orice localitate din tara. Sistemul informatic contine permanent date despre aproximativ 22 mii de tipuri de filtre, printre care filtre aer, aerisitoare, cabine, epuratoare, separatoare, uscatoare, carcasa filtru aer; filtre ulei, combustibil, hidraulice; filtre process, saci filtranti, panze filtrante; cartuse aer comprimat, filtre aer comprimat, separatoare apa, uscatoare aer comprimat; filtre cu buzunare, compacte, panouri, plan ondulat, heap, material filtrante.

www.jarex.ro

 

Va asteptam la TIB!

Program de vizitare:
15.10.2014 – 17.10.2014 intre orele 10:00 – 18:00.
18.10.2014, intre orele: 10:00 – 16:00.

Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati site-ul: www.tib.ro.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *