INDAGRA FOOD si CARNEXPO

INDAGRA FOOD, targul international pentru industria alimentara, si CARNEXPO, cel mai mare targ dedicat carnii si zootehniei din Sud-Estul Europei, au fuzionat intr-un eveniment comun, transformandu-se, din 2015, in cea mai importanta platforma de promovare si contractare pentru companiile din domeniu.

Prima editie INDAGRA FOOD & CARNEXPO va avea loc in aceasta toamna, la ROMEXPO, in perioada 28 octombrie – 1 noiembrie, si va fi organizata de ROMEXPO si INDUSTRIACARNII.RO.

Asocierea celor doua evenimente este un bun prilej pentru toti participantii, atat expozanti, cat si vizitatori, sa descopere laolalta o gama variata de produse din industriile agricole, respectiv, alimentara.

INDAGRA FOOD reuneste cererea si oferta celor mai importanti producatori, importatori si furnizori din industria alimentara, deschizand vizitatorilor accesul la surse noi de produse, echipamente si tehnologii actuale, in scopul achizitionarii acestora la preturi avantajoase. Organizate in paralel in 2014, INDAGRA si INDAGRA FOOD au beneficiat de prezenta a peste 700 de companii expozante, din 27 de tari, care au expus pe o suprafata de peste 41.000 metri patrati. Cele cinci zile de targ au numarat aproape 60 de evenimente conexe si au atras mai bine de 60.000 de vizitatori.

CARNEXPO aduce laolalta producatori si procesatori din industria nationala, precum si din strainatate. Editia precedenta a targului, desfasurata in 2013, s-a bucurat de participarea unui numar de 150 companii romanesti si straine, care au expus pe o suprafata de 12.000 metri patrati. Numarul de vizitatori inregistrati a depasit pragul de 10.000.

In aceeasi perioada cu INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2015, vor avea loc alte 3 evenimente care au tematici complementare: INDAGRA – Targ international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei, ALL PACK – Expozitie internationala pentru ambalaje, materiale, masini si echipamente specifice, EXPO DRINK & WINE – Targ de vinuri, bauturi alcoolice si non-alcoolice.