INDACO SYSTEMS LA IMM FORUM 2014

IN PERIOADA 13 – 15 MARTIE 2014, LA ROMEXPO VA AVEA LOC O NOUA EDITIE A IMM FORUM – CEL MAI COMPLEX EVENIMENT B2B DIN ROMANIA ADRESAT INTREPRINDERILOR MICI SI MIJLOCII.

In cadrul acestuia, compania Indaco Systems (stand 15) va prezenta noua generatie de produse de documentare legislativa: Lege5.

Lege5 va pune la dispozitie functionalitati pe care nu le veti regasiin nicio alta solutie de documentare legislativa completa, care cuprinde toata legislatia Romaniei de la 1900 pana in prezent, Legislatia Uniunii Europene si cea mai mare colectie de Jurisprudenta.

Realizate pentru a fi utilizate in versiune DESKTOP, CLOUD, ONLINE si MOBILE, solutiile Lege5 revolutioneaza documentarea legislativa prin functionalitati unice, care vor deveni in curand repere in alegerea softului de lucru ideal:

CAUTAREA se realizeaza la nivelul intregii baze de date, generand instant rezultate relevante.

» va depaseste astfel asteptarile prin rapiditatea cu care ajungeti la informatia corecta si completa

 EVIDENTIEREA MODIFICARILOR la nivel de paragraf prin comparare de text.

» niciodata nu a fost mai usor sa identificati modificarile suferite de un act normativ si sa va folositi de acuratetea informatiilor obtinute

 ISTORICUL LEGISLATIV este reprezentarea grafica si cronologica a modificarilor suferite de actul normativ de la emitere pana in prezent si care reconstituie cadrul legal al domeniului din care acesta face
parte.

» vizualizati instant informatia pe care altadata o obtineati ca urmare a unei analize de durata

CAUTAREA SI URMARIREA DOSARELOR IN INSTANTA va ajuta sa identificat imediat un dosar in instanta, sa-l urmariti si sa primiti notificare inaintea fiecarei sedinte de judecata.

» sunteti mai informat ca oricand cu privire la dosarele si sedintele in instanta

 Lege5 Online si Mobile: Acum puteţi gasi orice reglementar legislativa cu Lege5, prin accesul la baza de informaţii legislative Indaco, oriunde si oricand, atat pe calculatoare desktop si laptop, cat si pe dispozitive mobile: tablete, smartphone, eBook Reader.


Indispensabil specialistilor in domeniu, Lege5 Desktop transforma documentarea legislativa intr-o noua experienţa! Instrument de lucru ideal datorita functionalitatilor avansate si interfetei intuitive, Lege5 Desktop asigura accesul la o baza de date COMPLEXA instalata pe calculatorul dumneavoastra. Pentru o informare CORECTA si LA TIMP, baza de date se va actualiza permanent si automat prin intermediul internetului.

 Solutia Indaco Lege5 Cloud va permite sa lucrati cu cea mai performanta baza de date legislativa ORICAND si ORIUNDE, cu o simpla conexiune la internet. Folosindu-va de conexiunea la internet de care dispuneti, puteti accesa o baza legislativa completa care sa va asigure informatia legislativa la timp, corect si fara efort. Tehnologia de tip cloud inseamna mobilitate, siguranta informatiilor si reducerea costurilor pentru ca se foloseste de resurse minime la procesare si ocupa un spatiu minim de instalare pe HDD. Astfel, Lege5 Cloud poate atinge performanta de lucru a unei licente de tip monopost instalata pe un calculator performant.

Suna acum la 021-311.97.11 sau trimite un e-mail la vanzari@indaco.ro si afla cum poti utiliza si tu Lege5!

                VA ASTEPTAM LA IMM FORUM!

_PROGRAM DE VIZITARE:_
13.03.2014 – 14.03.2014 intre orele 10:00 – 18:00.
15.03.2014, intre orele: 10:00 – 16:00.

Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati:
www.imm-expo.ro
https://www.facebook.com/IMM.Forum.Romexpo

www.romexpo.ro
https://www.facebook.com/ROMEXPO
https://www.facebook.com/RomexpoSA

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *