Incepe Cosmetics Beauty Hair – ROMEXPO devine cel mai mare magazin de cosmetice!

Pe 25 septembrie, doamnele, domnisoarele dar si domnii sunt asteptati la Cosmetics Beauty Hair – Expozitia internationala de produse si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura.

Mii de metri patrati destinati produselor cosmetice, vor transforma ROMEXPO in destinatia preferata a reprezentantelor sexului frumos. Culori vibrante, idei si trucuri pentru un machiaj reusit sau coafura ca din reviste, produse, demonstratii live, intalniri cu specialistii din domenii si mii de produse vor fi prezentate publicului timp de patru zile, intre 25 si 28 septembrie in cadrulCentrului Expozitional ROMEXPO. In cazul in care nu stiti care sunt tendintele acestei toamne in materie de machiaj, ce culori si stiluri sunt la moda, daca smokey eyes sunt inca in trend sau cum sa alegeti fondul de ten perfect, va asteptam la Cosmetics Beauty Hair.


Peste 130 de companii din Romania si din tari precum: Olanda, Polonia, Republica Ceha, Pakistan, Slovacia, Turcia, Ucraina, Ungaria vin cu noutati in domeniu. 

Spary-uri in culori moderne pentru colorarea suvitelor – albastru vibrant, violet electrizant sau rosu intens, uleiuri cu vitamin pentru ingrijirea parului, game de creme anti-imbatranire pe baza de retinol, farduri de ochi care contin particule de silicon ce confera rezistenta machiajului, produse fito-dermatocosmetice – pudre de argila, uleiuri de baza, uleiuri speciale si unturi de corp, sunt numai o mica parte din ceea ce veti regasi in cadrul acestui eveniment.
Cosmetics Beauty Hair – Pregatit sa uimeasca!
Va asteptam la Cosmetics Beauty Hair 2014!
Program de vizitare:
25 – 27.09.2014 intre orele 10:00 – 18:00
28.09.2014, intre orele: 10:00 – 16:00
Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: www.expocosmetics.ro
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *