IMM Forum – noi tehnologii timp de 3 zile la ROMEXPO

Intre 13 si 15 martie, va asteptam la ROMEXPO pentru a lua parte la IMM Forum – cel mai complex eveniment B2B din Romania adresat reprezentantilor intreprinderilor mici si mijlocii. Participantii din diverse arii ale mediului de afaceri romanesc, vin sa-si prezinte cunostintele si realizarile, in cadrul conferintelor IMM Forum.

La IMM Forum 2014, va asteptam la standul AvJobs Dot SRL.

Compania prezinta ca noutate absoluta in activitatea firmei, promovarea pe piata, comercializarea si asigurarea documentelor de aprobare si utilizare, testarea si executarea de lucrari specifice de aerofotogrammetrie, LIDAR, infrarosu si inspectii industriale cu aeronava civila fara pilot (“drone”) AIBOT X6 (datele tehnice atasate). Pentru acest proiect, AvJobs Dot SRL colaboreaza cu TopGeocart, unic reprezentant al Leica Geosystems/Hehagon Geosystems in Romania.

De asemenea, acest proiect este unic prin punerea la dispozitia clientului a serviciilor de pre si post achizitionare precum si testare/calibrare/antrenament pentru drona AIBOT X6.

Aibot X6 este o platforma autonoma de zbor ce este caracterizata printr-un grad ridicat de inteligenta artificiala. Aibot X6 a fost creat pentru a indeplini cele mai inalte standarde in masuratori si inspectii industriale.

Aibot X6. Tehnologie revolutionara in domeniul cartografierii.

Prin controlul precis al declansarii camerei si prin controlul frecventei, directiei si pozitiei, Aibot X6 cartografiaza o suprafata prin reinterpretarea fotogrammetriei conventionale.

Combinati, acesti factori permit crearea de modele 3D si ortofotoplanuri de foarte mare precizie.

Planificati rutele de zbor cu AiProFlight

Programat sa navigheze autonom si independent prin puncte intermediare, Aibot X6 preia fotografii aeriene predefinite. Valorile coordonatelor sunt introduse in interfata AiProFlight pe o harta. Dupa decolarea automata, Aibot X6 va ateriza de asemenea in mod automat dupa ce misiunea va fi indeplinita. Din fotografiile aeriene georeferentiate se vor putea genera, ulterior, ortofotoplanuri sau modele 3D.

Convingeti-va singuri asupra beneficiilor
• Capabil sa produca fotograme verticale (nadir) sau oblice
• Capabil sa opereze diferiti senzori cu greutate de pana la 2.5 Kg
• Poate decola si ateriza oriunde (decolare si aterizare verticala)
• Zbor 100% autonom si colectare de date automata
• Pozitia de zbor poate fi mentinuta in aceiasi parametri (Functie position-hold)
• Montarea camerei cu comanda automata si compensare pentru ruliu si picaj si un unghi flexibil (vertical/oblic) al camerei

Va asteptam la IMM FORUM!
Program de vizitare:
13.03.2014 – 14.03.2014 intre orele 10:00 – 18:00.
15.03.2014, intre orele: 10:00 – 16:00.
Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati:
www.imm-expo.ro
https://www.facebook.com/IMM.Forum.Romexpo

www.romexpo.ro
https://www.facebook.com/ROMEXPO
https://www.facebook.com/RomexpoSA

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *