IMM Forum – Cel mai complex eveniment B2B adresat inteprinderilor mici si mijlocii

In perioada 06 – 08 martie 2013, Romexpo si Camerele de Comert si Industrie din Romania organizeaza sub inalt patronajul Ministerului Economiei, IMM Forum.

Evenimentul isi propune sa ajute la simplificarea si imbunatatirea cadrului de reglementare, facilitarea accesului la finantare si incurajarea spiritului inovator al IMM-urilor si cresterea competitivitatii acestora, prin crearea unei platforme de discutii intre toti reprezentantii sectorului IMM-urilor din Romania si autoritatile din domeniu.

Editia din acest an va fi complexa, fiind destinata atat antreprenorilor cu experienta cat si celor aflati la inceput de drum, in cautarea de noi tendinte sau strategii eficiente de business.

Special pentru acest public, IMM Forum va pregati o serie de workshop-uri, seminarii si dezbateri cu experti din domeniu, in vederea dezvoltarii dialogului si stabilirii de noi parteneriate intre IMM-uri, banci, fonduri de garantare si firme de consultanta.

Dintre temele inscrise in agenda evenimentului din acest an mentionam: “Agentiile imobiliare – motorul sectorului imobiliar?”, eveniment sustinut de Agentie.net si “Informarea legislativa, o provocare pentru IMM-uri” – Lex Navigator. De asemenea, vor mai sustine prezentari: SACE – companie specializata in managementul creditelor- Italia, Best Jobs.ro, Efin.ro si AMCOR.

Deschiderea oficiala a IMM Forum 2013 va avea loc miercuri, 06 martie si se va desfasura in prezenta Domnului Varujan Vosganian, Ministrul Economiei, a reprezentantilor Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, ROMEXPO si a numeroase oficialitati de stat.

Editia anterioara, organizata in anul 2012, a inregistrat un succes deosebit, beneficiind de participarea unor institutii si companii importante, precum: Guvernul Romaniei, AIPPIMM, FNGIMM, FRCGIMM, INIMM, Integrate Investment, Exim Bank, Vodafone, BNI, OSIM, ING Bank, Procredit Bank, Banca Transilvania, Verida Credit, AMCOR,  BEST JOBS, INCONT.RO, CARIERE ONLINE, VALVIS, Aqua Carpatica, Domeniile Samburesti, SACE, AVOCATNET.RO, CoNaCo, CITAf, ANAF.

Pentru mai multe detalii va rugam accesati site-ul evenimentului: www.imm-expo.ro, Pagina Facebook:  http://www.facebook.com/IMM.Forum.Romexpo  sau sa ne contactati:

Laura Iordache – Coordonator proiect

Tel: 021.202.57.23 / 0758.053.134

E-mail: imm@www.test.romexpo.ro;

laura.iordache@www.test.romexpo.ro

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *