Hertz te trimite intr-o minivacanta!

Ti-am pregatit o supermasinuta care te asteapta cu plinul facut!
Casa si masa pe deasupra!
Ia harta si alege-ti destinatia dorita !

Hertz Rent-a-car incurajeaza turismul national si va asteapta in cadrul Targului de Turism in perioada 14 martie – 17 martie intre orele 10.00 -18.00 la standul Hertz, numarul 53 A, pavilion C5.
Hertz Rent-a-car va propune sa incercati anul acesta comoditatea inchirierii unei masini impreuna cu prietenii. Veti descoperi ca vacanta este usor de planificat, singura grija care va ramane fiind alegerea unui traseu.
Cand ai masina inchiriata de la Hertz, verificata si perfect echipata de drum si costurile sunt impartite cu prietenii, va puteti bucura de fiecare loc frumos pe langa care veti trece si de fiecare zi de vacanta. Atunci cand vine vorba de Romania, este greu sa alegi o destinatie de vacanta, pentru ca tara noastra are atatea locuri frumoase care trebuie vazute! De aceea Hertz Rent-a-car doreste sa va ia grija transportului de pe umeri, cu preturi atractive pentru toate rezervarile incheiate pe perioada targului si nu numai.
Tot ceea ce trebuie sa faci este sa completezi talonul de participare si apoi il introduci in urna de la standul Hertz!
Tragerea la sorti va avea loc in data de 17 Martie, ora 14.00 la standul Hertz numarul 53A, pavilion C5, din incinta ROMEXPO.
Puteti gasi detalii despre conditiile de participare apeland la numerele de telefon de mai jos sau in Regulamentul de Participare de pe site-ul www.hertz.ro.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *