Hellenic Plastic va asteapta la All-Pack 2013

Sfarsitul lunii octombrie va aduce la ROMEXPO un eveniment unic in peisajul expozitional, dedicat pietei ambalajelor. Astfel, intre 30 octombrie si 3 noiembrie va asteptam la cea de a 15-a editie a ALL-PACK – Expozitia internationala pentru ambalaje, materiale, masini si echipamente specifice.

Sunteti invitati la standul SC HELLENIC PLASTIC SRL, singurul producator de paie de baut din material plastic din Romania.

Activitatea societatii Hellenic Plastic a pornit cu aproximativ 30 de ani in urma, odata cu infiintarea acesteia in Grecia, in anul 1976. Societatea isi dezvolta aceasta activitate prin transferul si crearea unei unitati puternice de productie a paielor de baut in Romania in anul 2005, avand o activitate internationala si o specializare in productia si distributia acestor produse consumabile din polipropilena.

Strategia clara de investitii a actionarilor a format baza pe care s-a sustinut prezenta de lideri in ceea ce priveste produsele noastre pe pietele internationale. Exportand in Grecia, Spania, Franta, Germania si Anglia. Utilaje: Echipamentul nostru tehnologic, modern, in combinatie cu materiile prime impecabile si resursele umane experimentate, garanteaza calitatea inalta a produselor finite, in timp ce, flexibilitatea unitatii de productie asigura un timp minim pentru livrare, conform necesitatilor speciale ale profesionistilor exigenti.

Competivitate: Preturile competitive pozitioneaza societatea Hellenic Plastic pe locul celei mai competitive societati de productie a paielor de baut din toata Europa. Detinand cunostintele tehnice si o experienta valoroasa, societatea Hellenic Plastic poate si face concurenta tarilor cu cea mai ieftina forta de munca, cu diferenta ca sediul acesteia se afla in centrul Europei si se conformeaza cu standardele europene.

In anul 2009 ocupa locul I in Topul Afaceri Romania in productia mase plastice iar in anul 2010 ocupand locul al-II-lea In Topul Afaceri Romania sperand ca in viitor sa asiguram necesarul consumului pe intreg teritoriul Romaniei.

Obiectivul: Obiectivul nostru, este imbunatatirea continua a produselor noastre, prin informarea continua asupra evolutiilor tehnologice din domeniul produselor din plastic.

www.hellenic-plastic.com

Va asteptam la ALL PACK!

Program de vizitare:
30.10.2013 – 02.11.2013 intre orele 10:00 – 18:00.
03.11.2013, intre orele: 10:00 – 16:00.

Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati site-ul: www.all-pack.ro.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *