Haine si produse de ingrijire corporala la TIBCO 2014

In perioada 29 mai – 1 iunie, ROMEXPO va intampina cu o manifestare expozitionala de traditie – TIBCO – Targul international de bunuri de larg consum. Varietatea produselor expuse si reducerile de preturi vor fi atributele care vor caracteriza aceasta editie a TIBCO.

Va asteptam la standul Amarante Dress – un atelier creatie vestimentara care produce serii mici si produse unicat.

https://www.facebook.com/pages/Amarante-Dress/1479270312284579

La aceasta manifestare www.viatanaturala.ro vine in intampinarea dorintelor clientilor cu gama completa de ULEIURI presate la RECE (armurariu, canepa, in, soia, rapita, caise, struguri) precum si cu sapunuri naturale, detergenti si cosmetice naturale toate realizate manual. Oferta este completata de apa cu PH 8.8 ideala pentru consum in timpul tratamentelor naturiste si nu numai.

Magazinul online www.viatanaturala.ro comercializeaza in special produsele gamei FARMACEUTICI Dottor Ciccarelli (importate din Italia), precum si alte 3500 de articole care se regasesc in piata remediilor naturale din Romania.

PASTA DEL CAPITANO: Pasta del Capitano este o linie completa de produse pentru igiena orala ce a fost lansata in Italia anului 1905. Pana in prezent ramane printre cele mai renumite branduri din Europa. Linia de produse Pasta Del Capitano include urmatoarele categorii ce prezinta caracteristici exclusive: Pasta de dinti, Apa de gura, Periute de dinti, Guma de mestecat, Caramele Balsamice, Foite mentolate antibacteriene si energizante, Produse diverse pentru igiena orala.

Cera di Cupra – o marca de prestigiu in piata produselor cosmetice pentru doamne, ofera consumatoarelor o gama larga de produse pentru fata si corp.

Formula originala bazata pe ceara de albine a ramas neschimbata peste timp, fiind o solutie de tratament anti-imbatranire pentru toate tipurile de ten. Ingrijirea si tratamentul frumusetii feminine sunt asigurate prin urmatoarele linii de cosmetice:
• Cera di Cupra piele matura
• Cera di Cupra piele tinara
• Cera di Cupra Gama Traditional

Timodore – este linia de produse pentru igiena picioarelor de la Dottor Ciccarelli. Aceste produse sunt indicate atat pentru prevenirea cat si pentru tratarea celor mai frecvente probleme ale picioarelor. Linia este divizata in 4 segmente:

• SANATATE SI WELLNESS: pentru ameliorarea si hidratarea picioarelor, gleznelor si talpilor
• TRATAMENT: pentru prevenirea, protectia si eradicarea tuturor tipurilor de calus si basici.
• DEODORIZANTE: pentru reglementarea transpiratiei, prevenirea si combaterea picioarelor si incaltamintei urat mirositoare.
• LINIA DE SILICON GEL: pentru a preveni, a proteja si trata probleme mai putin obisnuite ale piciorului.

Va asteptam la TIBCO 2014!

Program de vizitare:
29-31 mai 2014: intre 10.00-19.00
1 iunie 2014: intre 10.00-18.00

Pentru mai multe detalii, accesati: www.tibco.ro

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *